Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
01.05.2018
Naam:
Ellen KNIP
Bedrijf:
RCN
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Website:
https://www.rcn.nl/nl/vacatures

Zelfstandig werkende kok

Wij zijn 4 en 5 sterren-campings in Frankrijk en zijn voor een aantal van onze campings op zoek naar een enthousiaste kok, die samen met zijn keukenteam onze gasten ’s avonds wil verzorgen van heerlijke maaltijden. We willen onder jouw leiding heerlijke gerechten op tafel zetten (zo'n 80 a 120 couverts). Alle campings zijn gelegen in de prachtige streken van Frankrijk, zoals de Dordogne, Bretagne, Cote d’Azur. Ze staan onder leiding van een Nederlandse manager die samen met het internationale team ervoor zorgt dat de gasten zich welkom, veilig en gewaardeerd voelen.
RCN staat voor samen, natuurlijk, persoonlijk, (maatschappelijk) betrokken en innovatie.
Een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering is dat de winst wordt besteed aan goede doelen, zoals het organiseren van vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking. Als medewerker op een RCN-camping help jij hieraan mee. Kijk voor meer informatie hierover op https://www.rcn.nl/nl/over-rcn/rcn-steunt-goede-doelen.


De functie:
Wij zijn op zoek naar iemand met praktijkervaring in het uitgeven van warme gerechten, kennis heeft van een correct opmaken van borden, passie voor koken en een goede organisator. Iemand met leidinggevende ervaring of ambities hierin.
Als kok ben je verantwoordelijk voor de hygiëne in de keuken, zorg je voor een goed onderhoud van het keukengerei, hanteer je de HACCP-regels en zorg je dat er op een Arbo-veilige manier wordt gewerkt. Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer.

We zoeken iemand die in het Franse land in een gemoedelijke campingsfeer met een jong internationaal team ervoor wil zorgen dat de gasten van de camping kunnen genieten van een heerlijke maaltijd en een prettige avond beleven in het restaurant en op het terras om vervolgens nog eens terug te komen.

Wat vragen wij?
Je hebt aantoonbare ervaring in de keuken
Je bent minimaal 23 jaar oud
Je bent in staat om een klein keukenteam aan te sturen en goede relatie te onderhouden met de bediening
Kennis van minimaal 1 moderne vreemde taal (Engels, Frans, Duits). Kennis van het Frans is geen must, maar wel een pré.
Je bent beschikbaar gedurende het gehele campingseizoen (periode afhankelijk per park)

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving. Salaris conform Franse CAO Recreatie. Gedurende je werkperiode verblijf je bij ons op de camping in een kamer of stacaravan.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een sollicitatiebrief en CV per mail: jobs@rcn.fr.