Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Sous Chef


Functie:
Sous Chef
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
01.07.2023
Naam:
JJ Sprinkhuizen
Bedrijf:
Restaurant SILLYFOX
Provincie:
Noord-Brabant
Website:
www.sillyfox.nl
Telefoon:
0413782182

Vacature Souschef – SILLYFOX

SILLYFOX op de Noordkade te Veghel is het restaurant vol overtuiging. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch.
Chef-kok Joppe Sprinkhuizen en team garanderen fine dining. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies.
Wij zijn dan ook enorm trots op dat we restaurant van het jaar zijn van de JRE, onze Michelin gids, 14 punten gault millau en lekker vermelding,


Wil jij deel uitmaken van ons team? Wil jij jouw passie voor koken verder ontwikkelen en op topniveau bezig zijn met dit prachtige vak? Binnen ons team is ruimte voor een Souschef. Op een unieke locatie kunnen wij wel zeggen, want ons restaurant is gesitueerd op 32 meter hoogte! Daarnaast beschikken we over een indrukwekkend dakterras waar we onze gasten vanuit onze open keuken iedere dag weer verwennen.


Wat ga je doen?
In deze functie fungeer je als rechterhand van chef-kok en eigenaar Joppe Sprinkhuizen en kun je zelfstandig de keuken draaien. Ons menu wisselt iedere maand, creativiteit is dus een must.


Wat vragen we van jou?
Naast jouw passie en talent voor koken en het creëren van de beste gerechten, ben jij iemand die meedenkt, eigen inbreng van gerechten toont, loyaal is en alles op alles zet om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!


Wat bieden wij jou?
Een 38-urige werkweek in een enorm uitdagende functie, met veel vrijheid en ruimte om mee te denken. Naast onze Michelin gids vermelding , hebben wij de beschikking over een unieke locatie en mag je werken met de beste producten. Maar dit is nog niet alles!

Daarnaast:
- heb je vrij op zondag, maandag en dinsdag;
- betalen wij alle gewerkte uren uit;
- mogelijkheden doorontwikkeling naar een chef- kok functie
- 50% korting op food tot 4 personen bij collega JRE restaurants
- 7 weken per jaar vrij (bedrijfsluiting)

Neem contact met ons op
contact@sillyfox.nl
of bel 0413782182