Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.04.2018
Naam:
Jop Lamers
Bedrijf:
Kade 7
Provincie:
Gelderland
Website:
www.kadetolkamer.nl
Telefoon:
0626883357

Wie zijn wij?
Horecagroep de kade bestaat uit 2 locaties. Kade 5 is een broodjeszaak waar men terecht kan voor een heerlijk ontbijtje, een lekker belegd broodje, een heerlijke panini of een huisgemaakt soepje. Hier werken we met zelfbediening. Tevens verzorgen wij vanaf deze locatie de catering voor diverse bedrijven.
De andere locatie is Kade 7. Dit is een grand café / brasserie. Het beschikt over een groot Rijnterras waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. In de avond beschikken wij over een uitgebreide dinerkaart. U kunt hier een lekker hapje eten in huiselijke sfeer, of als u alleen gezellig wat wilt drinken hebben wij een heerlijke borrelkaart. Dit jaar wordt er tevens een paviljoen gerealiseerd. De ideale locatie voor feesten en partijen.
Functie en omschrijving
De functie betreft een zelfstandig werkend kok. Je stuurt het keukenpersoneel aan. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van zowel lunch- als avondkaart. Daarnaast ontvang en controleer je de bestelde producten. Jij zorgt voor een goede kwaliteit en presentatie van de gerechten. En dit alles natuurlijk volgens de HACCP regels.
Profiel
Je bent iemand die het wel regelt, die het aandurft, de daadkracht, het lef heeft én het leuk vindt om alles aan te pakken wat er op jouw pad komt. Jij hebt passie voor het koken en hebt de wil om je hierin verder te ontwikkelen. Wij zoeken iemand die flexibel is, een uitdaging graag aangaat, gevoel heeft voor humor en staat voor en bijdraagt aan een goede sfeer. Onze manier van samenwerken is met elkaar de schouders eronder en doen wat we hebben afgesproken. Het aller belangrijkste is dat onze gasten met een glimlach aan tafel zitten en met een glimlach naar huis gaan.
Functie-eisen
Tenminste in bezit van afgeronde MBO niveau 3-4 opleiding of vergelijkbaar,
Ervaring in de keuken.
Representatief en verzorgd
Goede communicatieve vaardigheden
Sociale hygiëne
Haccp
Stressbestendig

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op.
U kunt ons bereiken op 06-26883357