Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Afwasser


Functie:
Afwasser
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
15.02.2018
Naam:
W. Krijnen
Bedrijf:
Golfbaan Delfland
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.delflandgolf.nl
Telefoon:
0153807911

Brasserie Delfland ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland. Voor gasten, golfers en niet golfers, voor vergaderingen, feesten, evenementen en borrels biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden.

Ter uitbreiding van ons gezellige horecateam zoeken wij:
MEDEWERKERS SPOELKEUKEN



Functieomschrijving
Voor de spoelkeuken van Brasserie Delfland zijn wij op zoek naar enthousiaste en zelfstandige collega’s. Als medewerker spoelkeuken ben je verantwoordelijk voor de afwas, het schoonhouden van de spoelkeuken en de bijbehorende ruimtes.

Functie-eisen
Je bent representatief, gastvrij, service- en klantgericht. Je bent pro-actief en weet van aanpakken. Je bent een echte teamspeler en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je spreekt uitstekend Nederlands en bent flexibel met betrekking tot werkdagen en -uren. Je woont bij voorkeur in de directe omgeving van Delft.

Wij bieden
Werken in een jong, dynamisch bedrijf in een gezellige en sportieve omgeving met de mogelijkheid tot het beoefenen van golf. Een salaris conform CAO golfbranche.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en cv naar personeel@delflandgolf.nl t.a.v. Wanja Krijnen.