Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
01.03.2018
Naam:
W. Krijnen
Bedrijf:
Golfbaan Delfland
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.delflandgolf.nl

Brasserie Delfland ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland. Voor gasten, golfers en niet golfers, voor vergaderingen, feesten, evenementen en borrels biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden.

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team:
zelfstandig werkend koks (m/v)
(fulltime)

Functie-inhoud
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de mise en place, de bereiding en tijdige uitgifte van onze koude en warme gerechten van de à la carte keuken. Het zorgdragen voor de uiterlijke presentatie van onze gerechten behoort eveneens tot de werkzaamheden. Als zelfstandig werkend kok werk je nauw samen met de souschef en de chef-kok, die leiding geeft en verantwoordelijk is voor creativiteit en professionaliteit van de keuken.

Functie-eisen
Je hebt gedegen product- en HACCP kennis. Je bent stressbestendig, flexibel, communicatief vaardig, actief betrokken en je staat open voor vernieuwing. Werk je daarnaast graag in een jong team en ben je het gehele golfseizoen beschikbaar? Dan komen wij graag met je in contact en zijn we benieuwd naar je motivatie en cv.

Wij bieden
Een zelfstandige functie in een gezellige en sportieve omgeving met mogelijkheid tot het beoefenen van de golfsport en een marktconform salaris volgens de CAO Golfbranche.

Interesse?
Mail je motivatie & cv naar personeel@delflandgolf.nl, t.a.v. Wanja Krijnen, HRM-manager.