Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
01.04.2018
Naam:
Daan Geers
Bedrijf:
European Leisure Jobs
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Website:
https://europeanleisurejobs.nl/vacatures
Telefoon:
+31408447748

Chef-koks gezocht voor diverse luxe campings in Frankrijk en Luxemburg

Soort werk: Seizoensbaan,Vast werk
Land:Frankrijk, Luxemburg
Vakgebied: Horeca, Management


Voor een luxe campingketen in Frankrijk en luxemburg zijn we op zoek naar gedreven chef-koks!

Je bent een gedreven chef-kok. Je hebt liefde voor het vak, denkt mee en neemt de leiding in de keuken en stuurt 3 divisies aan: snack, pizza en het á-la-carte restaurant. Je hebt ervaring en kennis van de HACCP regelgeving en zet aan de hand van deze regels het schoonmaakrooster op en bewaakt de uitvoering. Daarnaast beheer je de voorraad. Op de camping worden naast evenementen ook dinerparties, bbq’s en andere activiteiten in het restaurant georganiseerd waarbij jouw inbreng belangrijk is. Je vindt het prettig om een team aan te sturen en werkt doelgericht. Als chef-kok stuur jij jouw team aan met 5 tot 10 seizoensmedewerkers en stagiairs.

De campings maken onderdeel uit van de eigen campingketen van Vacansoleil; Iris Parc. Met Iris Parc kan Vacansoleil haar filosofie van vakantiebeleving op een topcamping voor betaalbare prijzen optimaal vorm geven. Elke Iris Parc camping dient daarom aan hoge kwaliteitseisen te voldoen op het gebied van accommodaties, top-faciliteiten, recreatie, animatie, horeca en infrastructuur. Omdat de campings in eigen beheer worden gehouden kan de kwaliteit van de voorzieningen en de controle hierop gewaarborgd worden. Zo kan nog beter tegemoet worden gekomen aan de wensen van de campinggast.

Iris Parc biedt:
De kans om mee te bouwen aan een groeiende campingketen
Een dynamische werkomgeving
Salaris – €2200
Training
Verblijf op de camping
Verzekering
Reiskostenvergoeding
Functie-eisen:
Minimaal 3 jaar ervaring als chef-kok
Je bent een geboren leidinggevende en coach
Je spreekt goed Engels en Frans
Ervaring met het maken van kostencalculaties en prijsbepalingen

Solliciteren kan via de volgende link: https://europeanleisurejobs.nl/vacature/chef-koks-gezocht-voor-diverse-luxe-campings-in-frankrijk-en-luxemburg-325445/