Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
22.08.2016
Naam:
Yoeri Maas
Bedrijf:
Restaurant Sallandshoeve
Provincie:
Overijssel
Website:
restaurantsallandshoeve.nl
Telefoon:
0572321630

Brasserie Sallandshoeve zoekt een:

Enthousiaste kok (28-32 uur pw)

In deze functie ben jij hét gezicht van de keuken. Vanzelfsprekend is koken je passie en serveer je onze gasten (h)eerlijke gerechten à la carte of in buffetvorm. Vanuit de keuken stuur jij het jonge team aan. Je bent een harde werker en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Initiatief nemen en vernieuwende ideeën aandragen om de keuken tot een hoger plan te brengen zie je zitten.

Wat wij bieden
Je werkt in een jong, ambities team aan het verder ontwikkelen van de partyboerderij. De sfeer in het team is gemoedelijk. Je krijgt vrijheid om de keuken naar een hoger plan te tillen.

Partyboerderij Sallandshoeve
Partyboerderij Sallandshoeve is een locatie waar leuke, sportieve activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Hierbij vinden wij het belangrijk dat iedereen na een activiteit met een grote glimlach en een tevreden gevoel naar huis gaat. We verzorgen een complete belevenis voor onze gasten.
Naast het verzorgen van activiteiten, kunnen gasten bij de sfeervolle partyboerderij terecht voor een feest voor elke gelegenheid: een verjaardag, huwelijk, jubileum, noem maar op. Lekker eten en drinken mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken."

Solliciteren
Ben jij die enthousiaste, zelfstandige kok die we zoeken? Stuur dan je motivatie en cv naar info@restaurantsallandshoeve.nl. Voor vragen of meer informatie over de functie bel je naar Maarten-Teun Nijmeijer of Yoeri Maas (0572 321630).