Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Overig personeel


Functie:
Overig personeel
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.09.2016
Naam:
Anh Luu
Bedrijf:
Hoi Anh
Provincie:
Utrecht
Website:
www.hoianh.nl
Telefoon:
0623920679

Horeca medewerker.

Ben jij een enthousiaste, sociale, hard werkende horeca medewerker en heb jij een passie voor Aziatisch koken/eten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoi Anh is een jong bedrijf dat overheerlijke en traditionele Vietnamese Street Food verkoopt vanuit een hippe foodtruck en binnenkort een modern foodcourt unit in Utrecht.

Als medewerker van onze foodcourt unit ervaar je elke werkdag opnieuw hoe leuk het is om deel uit te maken van een jong en enthousiast team. Je begint met een uitgebreide training waarin de diverse werkzaamheden aan bod komen. Werken als medewerker foodcourt unit verveelt geen moment. Het ene moment ben je de gezonde ingrediƫnten aan het klaar zetten, snijden en afwegen. Het andere moment help je gasten aan de counter met bestellingen opnemen, rol je gezonde saladerollen of maak je heerlijke Vietnamese broodjes klaar.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Anh Luu (oprichter Hoi Anh) op telefoonnummer 06-23920679. Als je direct wilt solliciteren, dan kan dat door je CV en een korte motivatie te versturen naar info@hoianh.nl.