Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
02.05.2016
Naam:
Jurriaan Offringa
Bedrijf:
Koninklijk Concertgebouw
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.concertgebouw.nl
Telefoon:
020-5730571

Het Concertgebouw te Amsterdam is wereldvermaard om zijn programmering en akoestiek. Per jaar worden meer dan 650 concerten door ruim 700.000 bezoekers bijgewoond. Verder organiseert het Concertgebouw ruim 300 evenementen op jaarbasis. Er zijn circa 320 medewerkers werkzaam.

Het Concertgebouw N.V. zoekt op korte termijn een:

Zelfstandig werkend kok Artiestenfoyer
(1-2 dagen p/w, in de vakantieperiode meer dagen)

Iemand die een passie heeft voor koken en er plezier aan beleeft om ons personeel en de musici van een heerlijke maaltijd te voorzien. Ervaring en enthousiasme zijn belangrijker dan opleiding.

Onze Artiestenfoyer is voorzien van een zelfbedieningsbuffet, waar ontbijt, lunch en diner verzorgd worden voor personeel en musici. Daarnaast wordt de catering t.b.v. diverse ontvangsten en het Concertgebouw Café verzorgt door de Artiestenfoyerkeuken. U werkt onder leiding van de Chefkok en één Assistent-Coördinator. Het team bestaat verder uit 25 medewerkers: 3 koks en 22 algemene medewerkers. Er wordt op onregelmatige tijden gewerkt, de werktijden van de 8-urige diensten variëren en vallen tussen 8:00 en 20:00 uur, ma t/m zo. De vacature betreft een afroepcontract voor een jaar.

Tot de taken behoren:
- Hoofdtaak: het zelfstandig bereiden van het dagmenu, variërend van 20 tot 150 personen
- (Voor)bereiden van salades, brunches, lunches en hapjes o.a. voor ontvangsten en t.b.v. bezoekers van het Concertgebouw
- Werken volgens de geldende HACCP-regels

Functie-eisen:
- Lekker kunnen koken!
- Keukenervaring vereist, koksopleiding is een pré
- Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
- Flexibele instelling en inzetbaarheid
- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Motivatiebrief met curriculum vitae voor 4 april mailen naar: J.Offringa@concertgebouw.nl. Telefonische informatie (uitsluitend voor deze vacature) verkrijgbaar tijdens kantooruren bij Jurriaan Offringa (Coördinator Artiestenfoyer) via telefoonnummer: 020-5730571.

Acquisitie op basis van deze advertentie stellen wij niet op prijs.