Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
15.04.2016
Naam:
David Lemstra
Bedrijf:
Proeflokaal De Stomme van Campen
Provincie:
Overijssel
Website:
www.destommevancampen.nl
Telefoon:
0646418749

In 2004 openden wij Proeflokaal De Stomme van Campen. Een speciaalbiercafé met aandacht voor product en gast. Na 12 jaar gebouwd te hebben aan dit fantastische bedrijf is het tijd voor de volgende uitdaging. In april 2016 gaan wij de Kamper horeca verrijken met een nieuw restaurant. Een eigentijdse eetgelegenheid waarin creativiteit en verse ingrediënten tekenen voor de kaart en waar gasten de gastvrijheid beleven die ze van ons gewend zijn.
In een verrassend interieur met een knipoog naar de geschiedenis van Hendrick Avercamp, de Stomme van Campen, willen wij culinaire kunstwerkjes serveren. Snel wisselende gerechten, bereid in de Josper, met ingrediënten van het Kampereiland en de IJsseldelta. Om dit te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een

Creatieve, chef-kok (m/v)
40 uur per week – salaris in overleg

met een voorliefde voor verse ingrediënten, die wil helpen om onze nieuwe uitdaging tot een unieke ontmoetingsplaats te maken waar gasten kunnen genieten van mooie gerechten in een gastvrije omgeving.
Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om jouw signatuur op het bedrijf te zetten.

Jij bent als kok verantwoordelijk voor het culinaire niveau van onze keuken. Je bent pro-actief en vind het als vanzelfsprekend dat elke dag een nieuwe uitdaging biedt. Je bent een motivator voor je collega’s en stressbestendig.
Als creatieveling wil je onze gasten continu verrassen met mooie gerechten zonder dat je hierbij de boekhoudkundige kant van het gerecht uit het oog verliest.
Als het bovenstaande de perfecte omschrijving van jouw persoonlijkheid is, willen wij je vragen om te solliciteren.

Je sollicitatiebrief inclusief Curriculum Vitae verzenden naar:
De Stomme van Campen
T.a.v. David Lemstra
Oudestraat 218-220
8261 CA Kampen

Of per email: david@destommevancampen.nl