Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
25.01.2016
Naam:
Marije Zuidervaart
Bedrijf:
bar bistro Paolo's
Provincie:
Utrecht
Website:
www.bistropaolos.nl
Telefoon:
0620060016

Voor onze nieuwe horeca-onderneming bar bistro Paolo's in Loenen aan de Vecht zoeken wij een zelfstandig werkende kok om onze keuken te versterken.

In onze bistro voorzien wij onze gasten graag van een lekker ontbijt (doordeweeks), verse sappen, een kleine (warme en koude) lunchkaart, mooie koffie’s (ook to go) en patisserie. Vanuit de keuken komen altijd een aantal wisselende huisgemaakte gerechten.
Ons assortiment is vooral gebaseerd op verse seizoensproducten met een mediterrane touch. Van pincho’s aan de bar tot eenvoudige, smaakvolle gerechten zoals verse pasta’s en een Italo-burger.

Naast het bistro deel voorziet Paolo’s ook in een bar & terrasfunctie. De grote bar biedt voor iedereen een plek voor de dagelijkse ontmoeting en sociale borrel. Ons terras ligt in de zon en uit de wind, met uitzicht op de kerktoren van Loenen. Uiteraard voorzien wij ook in goede wifi, voldoende stopcontacten/oplaadpunten. Daarnaast hebben wij alle voorzieningen in huis om een sfeervol feest te organiseren.

Paolo’s, een bar & bistro op niveau!

www.bistropaolos.nl
info@bistropaolos.nl
0294-269652 | 06-20060016