Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
16.03.2016
Naam:
Anne van den Berg
Bedrijf:
RCN la Bastide en Ardèche
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Website:
http://www.rcn.nl/
Telefoon:
0033672028217

Zelfstandig werkend kok
Gasten, zowel volwassenen als kinderen, kunnen op de parken van RCN Frankrijk genieten van een ijsje of een patatje met van de snackbar, maar ook van een heerlijke 3-gangenmenu met bijvoorbeeld een typisch franse ‘confit de canard’ in ons restaurant. Regelmatig vinden er animatieactiviteiten plaatsen rondom het terras, zodat het een nog leukere ervaring wordt om in ons restaurant te eten. We willen met jouw leiding heerlijke gerechten op tafel zetten (zo'n 100 a 150 couverts, alleen 's avonds) in een quick tempo. Zodat de gasten (voornamelijk NL met een handjevol FR, UK, DU) een fijne horeca avond beleven en nog eens terug komen.

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde opleiding zelfstandigwerkend kok en praktijkervaring in het uitgeven van warme gerechten. Je kunt goed borden opmaken. Je hebt leidinggevende ervaring of ambities hierin. Je zorgt samen met het bedienende team, voor de heerlijkste gerechten. Hulpmiddelen als RCN richtlijnen een vast RCN kookboek, helpen je hierbij. Ook zijn er wekelijkse thema-avonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de hygiënische controle en voorraadbeheer. Je bent een taakgerichte persoon maar zonder het menselijk aspect te vergeten. Prettige (werk)sfeer is bij ons belangrijk. Je hebt zin in een nieuwe uitdaging in het Franse land van "joie de vivre" en "haute cuisine", om te werken in een gemoedelijke camping sfeer met een jong internationaal team.

Wat vragen wij?
• Je hebt de opleiding ‘Zelfstandig werkend kok’ afgerond, of bent in het bezit van een soortgelijk diploma
• Je bent minimaal 23 jaar oud
• Je bent in staat om een klein keukenteam
• Kennis van minimaal 1 moderne vreemde taal (Engels, Frans, Duits). Kennis van het Frans is geen must, maar wel een pré.
• Je bent minimaal beschikbaar gedurende het gehele campingseizoen (afhankelijk per park)

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving. Salaris conform CAO Recreatie. Gedurende je werkperiode verblijf je bij ons op de camping in een kamer, stacaravan of tent. Voor bedrijfskleding wordt gezorgd.