Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.08.2015
Naam:
Nancy Janssen
Bedrijf:
Bistro In Petto
Provincie:
Gelderland
Website:
www.bistroinpetto.nl
Telefoon:
0418664221

Gezocht: Jonge zelfstandig werkend kok / Souschef!
Per 1 augustus of 1 september 2015

Bedrijfsconcept:
Bistro ‘In Petto’ is sinds 2009 gevestigd in het Bommelerwaardse dorpje Rossum en staat voor bourgondisch genieten in een warme en huiselijke sfeer. In de keuken wordt er met liefde voor het product en op ambachtelijke wijze gekookt. Er wordt dan ook alleen met leveranciers gewerkt welke een vers en goed product kunnen leveren. De kaart en krijtborden wisselen mee met het seizoen en staan vol eerlijke gerechten welke erop gericht zijn de diverse, regionale gasten te verwennen en te verbazen. Vanwege de brede doelgroep zijn deze gerechten erg divers, samengevat onder de noemer “van saté tot oester”. Bistro ‘In Petto’ heeft in de korte tijd van haar bestaan een goede naam opgebouwd in de regio. De bistro telt 55 couverts, drie terrassen en ontvangt wekelijks tussen de 250 en 300 dinergasten (di t/m zo geopend). Naast de Bistro zijn in het pand een Pub en besloten ruimte gevestigd. Ook voor deze outlets wordt er gekookt. Daarnaast verzorgt In Petto ook catering aan huis of op locatie.

Team:
Als zelfstandig werkend kok/souschef leg je verantwoording af aan de chef-kok van Bistro ‘In Petto’. Naast jullie bestaat het keukenteam uit een aantal (intern opgeleide) studenten en scholieren die het team versterken op de piekmomenten en tijdens de lunchdiensten. In de bediening vormen Bram (meewerkende eigenaar) zijn vrouw Nancy en Mindy tesamen het vaste team. Ook aan de voorkant zijn het daarnaast studenten en scholieren welke in de weekenden het team versterken. Het team is jong (16 tot 34 jaar) en de keuken en bediening werken samen als een grijze brigade. Het management hanteert een participatieve leiderschapsstijl.

Functieomschrijving:
Als zelfstandig werkend kok / souschef bij Bistro ‘In Petto’ draai je net als de chef-kok afwisselend de warme en koude kant. Je bent mede verantwoordelijk voor de smaak, opmaak en voorradigheid van de gerechten en je bent de sparringpartner van de chef. Jouw creatieve inbreng in de kaart en in de organisatie van de keuken is gewenst en wordt gewaardeerd. Daarnaast ben je samen met de chef-kok verantwoordelijk voor de aansturing en opleiding van het ambulant keuken- en afwaspersoneel en neem je de chef waar op de dagen dat hij vrij is. Dit betekend dat je dus in staat moet zijn om de keuken op die dagen aan te sturen inclusief het doen van de bestellingen.

Samenvattend zijn we dus op zoek naar:

Een Zelfstandig werkend kok / Souschef met Ervaring, een Ambachtelijke kookstijl en Liefde voor het product. Je bent Jong, een vriendelijk en sociaal persoon (Teamspeler), Communicatief, Organisatorisch sterk en je toont veel Verantwoordelijkheid. Daarnaast werk je Vlot, Secuur en ben je Stressbestendig.

Informatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bram Hoorn via 0418-664221/06-11874272 of via info@bistroinpetto.nl. Salarisindicatie: 1.775 – 2.000 euro o.b.v. een contract van 38 uur en 23 jaar of ouder.