Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.06.2015
Naam:
S. de Bruin
Bedrijf:
Parc Spelderholt
Provincie:
Gelderland
Website:
www.parcspelderholt.nl

Parc Spelderholt is met Academie Spelderholt een ontwikkelcentrum voor jongeren met een functiebeperking, veelal schoolverlaters van het ZMLK - VSO. De jongeren voeren onder begeleiding van professionals arbeidsmatige activiteiten uit in de reguliere werkprocessen passend bij hun leergang in het Hotel Spelderholt (horeca en dienstverlening), in het Kasteel Spelderholt (horeca), op het terrein (onderhoud) en ondersteuning administratie (administratie) en dragen op deze manier bij aan de dienstverlening voor de gasten.

In Kasteel en Hotel Spelderholt is iedereen welkom voor vergaderingen, conferenties en feestelijke
bijeenkomsten. Tijdens een verblijf in Kasteel Spelderholt kunnen onze gasten enerzijds genieten van
het heerlijke landgoed met de ontspannende rust van het Kasteel of Hotel Spelderholt, anderzijds het
contact met de Spelderholt studenten.

In verband met het vertrek van de huidige kok zoeken we voor Parc Spelderholt per 1 juni een

Coördinerend kok
(24 – 38 uur per week)

Je zal als coördinerend kok werkzaam zijn voor gasten van het Hotel en Kasteel Spelderholt. Je draagt, samen met je collega’s, zorg voor het reilen en zeilen van de keuken. Denk hierbij aan het samenstellen van menu’s, bereiden van maaltijden (zowel a la carte als keuzemenu) en buffetten, doen van bestellingen en het zorgdragen voor een schone keuken.

Wat vragen we:
Je hebt ruime ervaring in de Horeca als kok, je functioneert op MBO+-niveau en hebt een koksdiploma. Je hebt kennis van wettelijke voorschriften op het gebied van voedselbereiding en hygiëne. Daarnaast ben je flexibel en klantvriendelijk en vind je het leuk om te werken met studenten met een functiebeperking.

Wat bieden we:
Je ben flexibel inzetbaar gedurende de openingstijden van Kasteel en Hotel Spelderholt. Dit is 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het betreft een contract tussen de 24 en 38 uur per week. Inschaling vindt plaats volgens de CAO Horeca en aanverwant bedrijf afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Er wordt in beginsel een contract voor zeven maanden aangegaan.

Meer contact informatie vind u op onze website. www.parcspelderholt.nl

De sluitingsdatum van deze vacature is 10 mei 2015 .