Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
16.03.2015
Naam:
Il Delicato
Bedrijf:
Restaurant Il Delicato
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.ildelicato.nl
Telefoon:
0172-478880

Dienstverband
Fulltime

Bedrijfsinformatie
Wij zijn een Italiaans specialiteitenrestaurant, sinds 1997 gevestigd aan de Swaenswijkplaats 29, in het centrum van Alphen aan den Rijn, met een terras aan het water.

Restaurant Il Delicato zoekt een Zelfstandig werkend kok

Functieomschrijving
Onze nieuwe collega is gemotiveerd, zeer flexibel, representatief, zelfstandig, heeft oog voor detail en goede contactuele en sociale vaardigheden. Ervaring in Italiaanse keuken is gewenst maar niet noodzakelijk. Liefst woonachtig in de regio Alphen aan den Rijn.

Profiel
Vakkennis, creativiteit, flexibiliteit en zelfstandigheid zijn kernwoorden voor deze uitdagende functie. Je kunt samenwerken in een team en tegelijkertijd ook goed zelfstandig opdrachten uitvoeren. Je bent in staat om op een evenwichtige wijze om te gaan met taken en verantwoordelijkheden.

Wij bieden
Werken in een jong en gemotiveerd team, veel zelfstandigheid, opleidings- en stage mogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een goed salaris.

Solliciteren
Als je geïnteresseerd bent geraakt in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar onderstaand adres. Als je ambitieus bent en van aanpakken weet, dan ben je de schakel in ons team. U kunt telefonisch contact opnemen met Dion Diana via telefoonnummer 0172-478880 Restaurant "Il Delicato" Swaenswijkplaats 29, 2405 AV, Alphen aan den Rijn. Email: info@ildelicato.nl