Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
15.04.2015
Naam:
Irma Jansen-Schouten
Bedrijf:
Eten & Drinken No. 23
Provincie:
Gelderland
Website:
www.delindenberg.com
Telefoon:
024-3273906

De Lindenberg, Huis voor de Kunsten, is dé culturele ondernemer van Nijmegen. Onderdeel van het “Huis voor de Kunsten” is het Eten & Drinken No.23.
Eten & Drinken No.23 streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiervoor maken wij gebruik van duurzame producten die door ons op een ambachtelijke manier bereid worden. De trendy loungesfeer maakt het restaurant tot een gezellige sfeervolle plek om elkaar te ontmoeten. Verder verzorgt het horecateam van No. 23 de totale catering binnen het gebouw. Van vergaderingen tot bruiloften, van zakelijke evenementen tot dance-feesten, van walking-diner tot promotiefeest noem het maar op. Wij zijn op zoek naar mensen met lef die durven mee te groeien in deze snel groeiende exploitatie waar voortdurend nieuwe uitdagingen zijn.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag in deze sfeervolle en creatieve omgeving werkzaam willen zijn? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar de functie van:
Zelfstandig werkend kok m/v 38 uur per week per 1 april a.s.
standplaats Nijmegen

Plaats in de organisatie:
De Zelfstandig werkend kok rapporteert aan de bedrijfsleider Horeca & Interne Dienst.
Functieomschrijving :
Als Zelfstandig werkend kok voer je naast alle werkzaamheden in de keuken ook ondersteunende taken uit. Zo help je bijvoorbeeld mee bij de ontwikkeling en uitvoering van de menukaart. Ook help je de kwaliteit van het werk te blijven verbeteren. Daarnaast houd je je bezig met de organisatie en de planning in de keuken. Als Zelfstandig werkend kok maak je zelf een planning voor de uitvoering van de werkzaamheden en je voert deze
zelfstandig uit. Tevens ben je inzetbaar in de bediening in tijden van minder drukte!
Profiel:
Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste persoon die het leuk vindt om in een jong en gemotiveerd team te werken. Naast een gezonde werkhouding zijn flexibele inzetbaarheid, goede sociale en communicatieve vaardigheden en samenwerking belangrijke voorwaarden. De zelfstandig werkend kok die wij zoeken heeft up-to-date kennis van HACCP, is stressbestendig en houdt van uitdagingen.
Competenties en Opleiding:
- MBO niveau 3 werk- en denkniveau
- Enthousiaste instelling
- Communicatief zeer sterk
- Teamplayer
- Stressbestendig zijn
- Flexibele instelling
- Gastgericht denken en handelen
- Initiatiefrijk
- Coaching en sturing kunnen geven
Wat bieden wij:
- Marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Horeca
- Werkomgeving met veel eigen inbreng
- Een creatieve werkplek in een leuk team met enthousiaste collega’s
- Doorgroeimogelijkheden

Sollicitatie en inlichtingen:
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel, aarzel dan niet en reageer direct. Graag ontvangen wij een korte
en bondige motivatiebrief met CV t.a.v. de heer Ferry Boerboom bij voorkeur per e-mail aan vacatures@delindenberg.com onder vermelding van ‘vacature Zelfstandig werkend kok’ of per post t.a.v. Afdeling Personeelszaken, De Lindenberg, Huis voor de Kunsten, Postbus 578, 6500 AN Nijmegen. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met de heer Ferry Boerboom, Bedrijfsleider horeca & Interne Dienst tel: 024- 327 39 39.