Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
04.12.2014
Naam:
Eva Gloerich
Bedrijf:
Monkey Town Uithoorn
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.monkeytown.eu/uithoorn
Telefoon:
06 - 42 090 652

Vacature Beginnend (zelfstandig) Kok

Monkey Town Uithoorn verwacht eind December/begin Januari open te gaan en is op zoek naar een beginnend (zelfstandig) kok! Heb je tenminste 1 jaar relevante ervaring als kok, heb je oog voor detail en voor het werken met gezonde producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een kok voor +/- 32 uur per week; woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, overdag. Wij zijn een dagzaak en onze keuken is ingericht voor ontbijt, lunch (warm en koud), salades, snacks, pannenkoeken en enkele lichte maaltijden.

Als zelfstandig werkend kok coordineer je de dagenlijkse gang van zaken in de keuken. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende keukenwerkzaamheden, zoals: mise en place, bereiden van het eten, input leveren voor de bestellingen, schoonmaken etc. Als zelfstandig werkend kok ben je in staat om de keuken te leiden en bewaak je het overzicht.

Wat vragen wij van jou?
Een afgeronde koks opleiding
1 - 2 jaar relevante werkervaring als kok
Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren
Je bent communicatief, representatief, flexibel, enthousiast en stressbestendig
Je beschikt over verantwoordelijkheids gevoel
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Je bent representatief
Je bent in het bezit van je sociale hygiene.

Wij bieden jou een leuke werkomgeving in een enthousiast en gezellig team! Stuur je sollicitatie naar uithoorn@monkey-town.eu t.a.v. Eva o.v.v. Kok

Let op: Sollicitaties moeten voorzien zijn van een motivatiebrief, cv en (pas)foto (onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen).