Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Bediening


Functie:
Bediening
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.09.2014
Naam:
tigran
Bedrijf:
Pizzaioli Lounge
Provincie:
Friesland
Telefoon:
0624365443

Medewerker bediening

Voor een nieuw te openen restaurant in de Drachten zijn wij op korte termijn op zoek naar twee enthousiaste fulltime medewerkers bediening

Deze organisatie zal een gevarieerde menukaart aanbieden met regelmatig wisselende gerechten in een gezellige en sfeervolle omgeving.

Als medewerker bediening houdt je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden zoals het opnemen van bestellingen, uitserveren van drankjes en gerechten en afrekenen. Je bent een goede gastheer/ gastvrouw en weet hoe je de gasten een leuke avond kunt bezorgen. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en bent spontaan, flexibel en vriendelijk ingesteld. Het is voor jou geen probleem om op onregelmatige tijden, in de weekenden en tijdens de feestdagen te werken. Bovendien ben je representatief en beschik je over een flinke dosis enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel. De opdrachtgever is op zoek naar medewerkers die op zoek zijn naar een uitdaging voor de lange termijn, zodat je het vaste gezicht van de zaak wordt. Wanneer op termijn een vertrouwensband is opgebouwd met de opdrachtgever kan het zijn dat de werkzaamheden uitgebreid zullen worden.

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie? Dan ontvangen wij graag een sollicitatie voorzien van een motivatie en CV met foto.

Functie-eisen
- Ervaring in een soortgelijke functie is noodzakelijk;
- Flexibel;
- Beschikbaar in de weekenden en tijdens de feestdagen;
- Representatief;
- Woonachtig in Drachten of de omgeving van Drachten;
- Enthousiast;
- Verantwoordelijk.

SOLLICITATIES ZONDER FOTO EN CV WORDEN NIET IN BEHANDELING GENOMEN!