Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
01.03.2014
Naam:
Francoise Kappe
Bedrijf:
Natlab door Plaza Futura
Provincie:
Brabant
Website:
www.natlab.nl
Telefoon:
040-2946848

Natlab door Plaza Futura
In het voormalig Natuurkundig Laboratorium van Philips, het Natlab, realiseren Plaza Futura, Broet en Baltan een culturele ontmoetingsplaats van actuele kunsten met film als basis. Naar Natlab ga je voor actuele cinematografie, van arthouse tot youtube, voor de betere film, voor een interessante ontmoeting, voor de nieuwste ontwikkelingen binnen theater en podiumkunsten, voor eerlijk eten en drinken in het café-restaurant, voor inspiratie, voor een leuke avond in goede sfeer, voor een vernieuwend en verdiepend kunstprogramma. Meer Mee Maken, daar gaat het in Natlab om.


Vanwege uitbreiding van het keuken team zijn wij per direct op zoek naar een
ERVAREN ZELFSTANDIG WERKEND KOK (36 uur)


Als zelfstandig werkend kok ben je samen met het team en de chef-kok verantwoordelijk voor de culinaire verzorging voor gasten in het café, restaurant en bij events.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende kok die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van nieuwe recepten op de menukaart. Een enthousiaste kandidaat met passie voor zijn of haar vak die op de hoogte is van de nieuwste “eettrends” (Ottolengi)

Uiteraard horen de voorbereidende werkzaamheden, het verzorgen van mise en place, het beoordelen van de te gebruiken ingrediënten, het doorgeef gereedmaken van bestellingen en het schoonhouden van je werkomgeving ook bij je werkzaamheden.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Françoise Kappé.

Natlab door Plaza Futura
Kastanjelaan 500 I 5616 LZ Eindhoven I E francoise@plazafutura.nl I T 040-2946848