Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
03.02.2014
Naam:
RJM
Bedrijf:
Oranjestad
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Telefoon:
-

CHEFKOK VOOR NIEUW RESTAURANT OP ARUBA GEVRAAGD

Voor een in februari te openen restaurant op Aruba zijn wij op zoek naar een chefkok.

Het betreft hier een heropening van een in het verleden meer dan uitstekend lopend restaurant in het centrum van Oranjestad.
De dagelijkse leiding zal komen te liggen bij een recentelijk aangetrokken General Manager, terwijl de kandidaat Chefkok de volledige leiding over de keuken zal krijgen.
Het project wordt gelanceerd door 1 van de grootste partijen op Aruba op het gebied van retail en hospitality.

Als chef-kok ben je geheel verantwoordelijk voor het runnen van de keuken. Naast het aansturen, en trainen van personeel draag je zorg voor het samenstellen van de menukaart, de financiƫle verantwoording en het schoonhouden en onderhouden van de keuken. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van het bedrijf en product.

Het te openen restaurant zal in het hoge segment gaan functioneren, waardoor een hoge mate van creativiteit en kwaliteit vanzelfsprekend wordt geacht.
Relevante werkervaring als chefkok of souschef strekt derhalve tot aanbeveling, maar is geen absolute eis.

Salaris zal in overleg worden vastgesteld; de verdiensten kunnen echter op Aruba goed oplopen door de zgn. Service Charge (15% fooi op rekening), waardoor uiteindelijk een meer dan goed salaris (ook voor Nederlandse begrippen) kan worden verdiend.

Heb je interesse om op Aruba je talenten te etaleren en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan vragen wij je om zsm contact op te nemen met ons door middel van het sturen van een CV en een motivatie naar remco.vankerkhof@gmail.com en laat ons weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor ons.