Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
07.05.2012
Naam:
D. Husken
Bedrijf:
Thermen Bussloo
Provincie:
Gelderland
Website:
www.werkenbijthermenbussloo.nl
Telefoon:
055-3682640

Thermen Bussloo is een van de mooiste wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachting meer van Bussloo, vlakbij Apeldoorn. Thermen Bussloo biedt iedere gast een unieke wellnessbeleving door haar vele (unieke) sauna’s, haar uitgebreide aanbod van behandelingen, maar zeker ook door haar drie horecagelegenheden. Zowel in het restaurant N-Joy, de lounge en de Italiaanse brasserie Kelodrome worden gasten culinair volledig in de watten gelegd.

Een bezoek aan ons wellnessresort is gezond en dat wil Thermen Bussloo met haar gerechten ondersteunen. Gerechten worden bereid met zoveel mogelijk eerlijke, verantwoorde en verse ingrediënten, die naast biologisch ook erg smaakvol zijn. Zo heeft de vis het MSC-keurmerk, wordt er vlees van het biologische Simmentaler rund geserveerd en vinden gasten natuurlijk gegist zuurdesembrood op ons buffet.

In september 2012 opent Thermen Bussloo haar eigen wellnesshotel. Het hotel beschikt over 64 luxe kamers, 8 royale suites, congreszalen, boardrooms en een eigen restaurant met ruim 100 couverts en een fantastisch terras aan het meer van Bussloo.

Voor de twee keukens van het thermen gedeelte en het restaurant in het hotel is Thermen Bussloo op zoek naar een Chef kok. De Chef kok is leidinggevende van de drie keukens en staat open voor vernieuwingen op het gebied van ‘wellnessfood’. Jij zet samen met je team een uniek culinair wellnessconcept neer en zorgt ervoor dat daarmee Thermen Bussloo op de kaart wordt gezet als het wellnessresort met de beste keuken van Nederland!

Wil jij werken in een jong en ambitieus familiebedrijf met een duidelijke toekomstvisie? Kijk dan voor meer informatie op www.werkenbijthermenbussloo.nl