Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Overig personeel


Functie:
Overig personeel
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.04.2019
Naam:
Johan Zijlstra
Bedrijf:
Recreatiecomplex De Lithse Ham B.V.
Provincie:
Brabant
Website:
www.delithseham.nl
Telefoon:
0412481405


Wachtwoord: 37037e



Wij zijn op zoek naar een ondernemend duo/koppel voor de exploitatie van onze brasserie!

Ligging object
Dit unieke horecabedrijf is gelegen op een schitterende locatie en in de toeristische omgeving van Maaspark De Lithse Ham. Het ligt direct aan de Maas in het prachtige recreatie- en natuurgebied ??De Lithse Ham??.
Fietsers, wandelaars, vissers, zwemmers en natuurliefhebbers komen niks te kort in dit prachtige watersportgebied.
Het object beschikt over een terras van ca. 300 m?. object beschikt over een terras van ca. 300 m?. Het terras biedt zowel uitzicht over de Maas, de jachthaven en/of de zonneweide/
speelweide. Men kan hier niet alleen genieten van een hapje en een drankje maar de locatie is ook uitermate geschikt voor het houden van feesten en partijen. Maaspark De Lithse Ham bestaat uit een combinatie van een mooi aangelegd en goed onderhouden chaletpark en een schitterende jachthaven in een gezellige Brabantse sfeer.

Omschrijving
Bij de Brasserie biedt mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner, maar ook feesten, partijen en grote groepen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om aan de achterzijde van de keuken de gasten te voorzien van losse frietjes, snacks en handijs.
De Brasserie is erg ruim opgezet. Het restaurantgedeelte biedt ruimte aan ca. 130 gasten (zeer ruime opstelling). De Brasserie beschikt ook over een gezellig sfeerhaard. De ruimte is naar wens op te splitsen in 2 separate ruimtes door een mobiele schuifwand. Dat maakt de Brasserie ook geschikt voor feesten, partijen en/of grote groepen.
Het restaurant is volledig gemeubileerd en voorzien van inventaris met alle bijbehorende zaken, waaronder: barkrukken, tafels, stoelen. De bar is uitgerust met koelvitrines, klimaatkast, koelkasten, tap op fust en tap op tank, koffiemachine, koffiemolen/ koffiemaler (2 stuks), espresso apparaat. Er is een kassaregister-systeem (2x) aanwezig en een muziekinstallatie van Mood Media die maandelijks ge?pdate wordt.

Een groot pluspunt van de Brasserie is dat het voorzien is van grote raampartijen, die een prachtig en adembenemend uitzicht over de Maas en de jachthaven geven.

Oppervlakten:
Restaurant ca. 220 m?
Terras ca. 300 m?
Keuken ca. 125 m?

Parkeergelegenheid
Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving. De Brasserie beschikt over enkele parkeerplaatsen nabij de ingang. Daarnaast staat de parkeerplaats van De Lithse Ham geheel tot de beschikking van de Brasserie.

Contracten
Op het bedrijf rusten g??n leveranciers-, brouwerij-, of speelautomatenverplichtiingen welke koper verplicht isopm over te nemen. Verkoper vrijwaart koper in deze.
De brouwerij is thans Heineken en de leveranciers Sligro en Hanos. Het kassaregister-systeem wordt aangeboden door Arkas. Het muzieksysteem wordt aangeboden door Mood Media.
Openingstijden
Openingstijden zijn in overleg met exploitant en De Lithse Ham.
In de wintermaanden kunnen er meerdere slutingsdagen zijn. Bijvoorbeeld maandag en dinsdag.
In het voorjaar is er meestal ??n sluitingsdag (maandag).
In de zomerperiode is het bedrijf 7 dagen per week geopend.
Openingstijden zullen in overleg worden vastgesteld.

Personeel
Op het bedrijf rusten geen langlopende personeelsverplichtingen welke overgenomen moeten worden.
Woonhuis
Een woonhuis behoort NIET tot het gehuurde. Wel zijn er diverse mogelijkheden bespreekbaar.

Reden verkoop
De Lithse Ham is op zoek naar een spontane, gezellige en gedreven exploitant om er samen met het team van De Lithse Ham een geweldig seizoen van te maken!

Contactgegevens
Recreatiecomplex De Lithse Ham b.v.
De Lithse Ham 3
5397 GL Lith
Telefoon: 0412-481405 (Contactpersoon: Johan Zijlstra)
E-mail: johan.zijltra@delithseham.nl