Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.09.2024
Naam:
Tim Kusters
Bedrijf:
De Huyskamer Gilze
Provincie:
Noord-Brabant
Website:
www.dehuyskamergilze.nl
Telefoon:
0161785461

Wat hebben we jou te bieden?
Ben jij een gedreven zelfstandig werkend kok met een ware passie voor de culinaire kunsten? Wij zijn niet zomaar op zoek naar iemand, maar naar een bevlogen vakman of -vrouw met een onweerstaanbare liefde voor eten en drinken. Ben jij klaar om jouw gastronomische signatuur te zetten in het middelhoge segment van de horeca, met menu's die variëren van 3 tot 6 gangen en een mooie à la carte kaart? Ervaring is een plus, maar ook als je net van school komt leren we je graag de fijne kneepjes van het vak. Ontdek bij ons de mogelijkheid om door te groeien naar deze boeiende functie binnen De Huyskamer Gilze.

Wij bieden je
- Een veelzijdige functie waar je kunt leren van onze ervaren chef met een indrukwekkende achtergrond bij gerenommeerde zaken.
- Doorgroeimogelijkheden, trainingen en een gezellige werkomgeving waarbij jouw talent wordt gekoesterd.
- Een aantrekkelijk salaris dat de waardering voor jouw bijdrage weerspiegelt
- Een 4-daagse werkweek met een vrije weekenddag, omdat zelf genieten ook heel belangrijk is.
- Leuke personeelsborrels en teamuitjes om samen te ontspannen en te genieten.

Functieomschrijving
Als zelfstandig werkend kok ben je niet alleen de drijvende kracht in de keuken, maar ook een creatieve partner van de chef-kok en sous-chef, waarbij nieuwe gerechten worden bedacht en uitgewerkt. Samen met het bedienend personeel perfectioneer je offertes en ontdek je de ideale wijn-spijscombinaties, waarbij gastvrijheid en smaak hand in hand gaan. Als gewaardeerd lid van onze keuken neem je verantwoordelijkheid voor de mise en place en zorg je voor HACCP-controles.

Interesse? Neem contact op met Tim Kusters via tim@dehuyskamergilze.nl en we gaan graag een kopje koffie met je drinken!

Bedrijfsomschrijving
In het centrum van Gilze vind je De Huyskamer. In onze Huyskamer ligt de focus op gezelligheid en een optimale gastbeleving. Wij vinden persoonlijke aandacht vanuit de bediening net zo belangrijk als de kwaliteit van de gerechten uit onze keuken. Bij ons geniet je dagelijks van een kop koffie, een heerlijke lunch, borrel met vrienden of een bourgondisch diner. Alle gerechten worden met veel aandacht in eigen keuken bereid met verse en lokale ingrediënten. Bij De Huyskamer draait alles om beleving. Of je nu komt voor een snelle lunch, een cocktail op ons terras, in onze overdekte tuynkamer of voor een avond lekker tafelen, wij zorgen voor een ongelofelijke ervaring.