Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.06.2022
Naam:
Gaby Kerseboom
Bedrijf:
BBQ Experience Center
Provincie:
Noord-Brabant
Website:
www.bbqexperiencecenter.nl

Wij geven veel workshops in het BBQ Experience Center. De groepen hiervoor zijn erg divers: beginners tot vergevorderden, bedrijven tot kookclubs. De meeste workshops organiseren we op basis van inschrijving (mensen schrijven zich in met een aantal personen), maar ook wordt de workshop ruimte vaak geboekt voor een privé evenement.

Dit ben jij

Als workshop chef ben je uiteraard verantwoordelijk voor de workshops/events maar daarnaast krijg je ook andere verantwoordelijkheden. Denk aan het geven van culinair advies aan onze klanten in de showroom, met een klant na uitgebreid advies een offerte opmaken of afrekenen aan de kassa. Het team van workshop chefs dient vanwege de groei hoognodig uitgebreid te worden. Bovendien vinden wij het super belangrijk dat de kennis van onze chef’s in onze showroom wordt overgedragen aan onze klanten.

Dit vragen we van je

Kennis van kooktechnieken is erg belangrijk. Vandaar dat we iemand met een professionele horeca (waardige) achtergrond zoeken. We zoeken iemand met kennis die verder gaat dan de “thuis BBQ er”. Verder dien je natuurlijk super enthousiast te zijn, een groep mee kunnen nemen in jouw belevingswereld en je kennis boeiend kunnen overdragen.

Heb jij een horeca achtergrond, eventueel al veel kennis van BBQ'en lijkt het je vooral leuk om BBQ workshops en culinair advies te geven waarvan onze klanten gaan watertanden? Dan zoeken we jou! Er werken veel mensen uit de horeca bij ons, allemaal mensen met passie voor koken, kwaliteit en mooie gerechten. Zij zien het als een ideale situatie: wel met je passie bezig zijn maar niet strikt binnen horeca tijden en andere horeca voorwaarden zoals salaris, overuren en vakanties. We vragen je wel ook in de weekenden flexibel inzetbaar te zijn. Vraag ons gerust hoe het is om hier aan de slag te gaan! Voorwaarden in overleg.

Kennis delen over gerechten, bereidingen en producten is als workshop chef/culinair adviseur ontzettend belangrijk. Aanvullend op bovenstaande rolbeschrijving zoeken we iemand die zich, naast bovenstaande taken en verantwoordelijkheden, ook gaat richten op bredere kennisdeling. Denk hierbij aan het verzorgen van een livestream, het geven van een interview, het uitwerken van een recepten en het opnemen van video’s.
Waar een collega chef van je een neventaak heeft om de inkoop te organiseren of roosters te maken, word jij als het ware het culinaire gezicht van BBQ Experience Center. Hierbij is het extra belangrijk dat je beschikt over brede vakkennis, je makkelijk en enthousiast vertelt en presenteert, een representatief voorkomen hebt en de Nederlandse taal goed beheerst in woord en (bij voorkeur) schrift.

Wat bieden wij jou?

- Een unieke ervaring in een snelgroeiend, gezellig bedrijf
- Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- Voldoende groeimogelijkheden naargelang je eigen talenten en ambities
- Ruimte voor eigen initiatief
- De kans om écht te leren BBQ’en! Zo krijg je een BBQ naar keuze t.w.v. € 2.200 om thuis lekker aan de slag te gaan en collega’s nemen je graag mee in
de tofste bereidingen
- Veel gezelligheid tijdens het werk, de gezamenlijke lunch die wij verzorgen en tijdens een van de vele workshops.

Wil je op deze toffe vacature reageren? Vul dan snel het sollicitatieformulier in op onze website https://www.bbqexperiencecenter.nl/vacatures/ en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. We vragen om een motivatie video. Denk hierbij niet te spannend. Neem gewoon een leuke video op van jezelf waarin je vertelt wat je kunt bijdragen aan onze organisatie. Zo leren we je al direct wat beter kennen!