Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.07.2022
Naam:
Gaby Kerseboom
Bedrijf:
BBQ Experience Center
Provincie:
Noord-Brabant
Website:
www.bbqexperiencecenter.nl

Wij geven veel workshops in het BBQ Experience Center. De groepen hiervoor zijn erg divers: beginners tot vergevorderden, bedrijven tot kookclubs. De meeste workshops organiseren we op basis van inschrijving (mensen schrijven zich in met een aantal personen), maar ook wordt de workshop ruimte vaak geboekt voor een privé evenement.

Het team van workshop chefs dient vanwege onze groei hoognodig uitgebreid te worden. Bovendien vinden wij het super belangrijk dat de kennis van onze chefs ook in onze showroom wordt overgedragen aan onze klanten.

Dit ben jij

Als workshop chef ben je uiteraard verantwoordelijk voor het geven van de workshops/events, maar daarnaast heb je ook andere verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het geven van culinair advies aan onze klanten in de showroom, met een klant een offerte opmaken na uitgebreid en passend advies van jou of het afrekenen van onze mooie producten die door jou verkocht zijn. Daarnaast hebben wij een webshop en behoort het behandelen van vragen en het afhandelen van enkele online verkopen ook tot jouw takenpakket.

Dit vragen we van je

Kennis van kooktechnieken is erg belangrijk. Vandaar dat we iemand met een professionele horeca (waardige) achtergrond zoeken. We zoeken iemand met kennis die verder gaat dan de “thuis BBQ er”. Verder dien je natuurlijk super enthousiast te zijn, een groep mee kunnen nemen in jouw en onze belevingswereld en moet je jouw kennis boeiend kunnen overdragen.

Heb jij een horeca achtergrond, eventueel al veel kennis van BBQ'en lijkt het je vooral leuk om BBQ workshops en culinair advies te geven waarvan onze klanten gaan watertanden? Dan zoeken we jou! Er werken veel mensen uit de horeca bij ons, allemaal mensen met passie voor koken, kwaliteit en mooie gerechten. Zij zien het als een ideale situatie: wel met je passie bezig zijn maar niet strikt binnen horeca tijden en andere horeca voorwaarden zoals salaris, overuren en vakanties. We vragen je wel ook in de weekenden flexibel inzetbaar te zijn. Vraag ons gerust hoe het is om hier aan de slag te gaan! Voorwaarden in overleg.

Wat bieden wij jou?

- Een unieke ervaring in een snelgroeiend, gezellig bedrijf
- Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- Voldoende groeimogelijkheden naargelang je eigen talenten en ambities
- Ruimte voor eigen initiatief
- De kans om écht te leren BBQ’en! Zo krijg je een BBQ naar keuze t.w.v. € 2.200 om thuis lekker aan de slag te gaan en collega’s nemen je graag mee in
de tofste bereidingen
- Veel gezelligheid tijdens het werk, de gezamenlijke lunch die wij verzorgen en tijdens een van de vele workshops.

Wil je op deze toffe vacature reageren? Vul dan snel het sollicitatieformulier in op onze website https://www.bbqexperiencecenter.nl/vacatures/ en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. We vragen om een motivatie video. Denk hierbij niet te spannend. Neem gewoon een leuke video op van jezelf waarin je vertelt wat je kunt bijdragen aan onze organisatie. Zo leren we je al direct wat beter kennen!