Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.03.2022
Naam:
Jeroen Pfaff
Bedrijf:
restaurant zinderend
Provincie:
Noord-Brabant
Website:
www.restaurantzinderend.nl
Telefoon:
+31413255600

Zelfstandig werkend kok | Culinair Wereldreiziger | StreetfoodFighter (24 – 38 uur)

We zoeken een zelfstandig werkend kok.
Maar we vinden het leuker als je jezelf “Culinair Wereldreiziger” of “StreetfoodFighter” noemt.
Op het strand schud je met je hoofd wanneer je ziet dat mensen kant-en-klare diepvries hamburgers op een wegwerpbarbecue zwart blakeren of dat eeuwige broodje kaas uit de koelbox halen. Want jij weet dat het zoveel beter en lekkerder kan! Door te werken met pure en eerlijke producten tover jij ‘streetfood’-gerechten waarvan de aanblik alleen je al doet watertanden.

Jij geeft smaak aan vlees, vis en groenten. Maar ook de side-dishes vind jij minstens zo belangrijk. Dit doe je door de juiste kruiden en specerijen te gebruiken. Jouw marinades zijn om je vingers bij af te likken.

Wie ben jij?
Uiteraard heb je al een paar jaar ervaring als zelfstandig werkend kok. Je vindt het leuk om te werken in een team onder leiding van de chefkok maar wanneer nodig pak jij je verantwoordelijkheid en zorg je ervoor dat het soepel loopt in de keuken.

Je weet wat HACCP is en het is tof als je een koksopleiding hebt afgerond. Maar dat is voor ons niet het allerbelangrijkste!

Wat vinden wij ècht belangrijk?
Jij deelt onze passie voor wereldgerechten. En streetfood is volgens jou misschien wel de meest pure manier van koken. Wij zijn op zoek naar iemand die dat begrijpt en tot in zijn/ haar diepste vezel voelt. Je draagt regelmatig nieuwe ideeën voor de kaart aan en vindt het leuk om hierover met de chef te sparren.

Jouw profiel:
een afgeronde koksopleiding is een pré
HACCP weet je toe te passen
je hebt goede kennis van allergieën en weet voor ieder dieet iets lekkers te bereiden
je hoeft geen vegetariër te zijn, maar weet dat tegenwoordig vlees niet voor iedereen de eerste keuze is en die wil jij ook laten genieten
smaak in je smoel is vereist!

Wat bieden wij je?
werken in een ruime keuken met gemotiveerde collega’s
volop groeimogelijkheden: we vertellen je graag over onze ambities en hoe jij daar deel van uit gaat maken
een salaris hoger dan de horeca CAO: wij vinden namelijk dat je meer waard bent!
Salaris bandbreedte afhankelijk van leeftijd en ervaring: €2.000,00 - €3.500,00 per maand
een zelfstandige functie zelfstandige functie met veel vrijheid en ruimte voor creativiteit, maar daar hoort ook verantwoordelijkheid bij; en dat schuw je niet.
opleidingsmogelijkheden: je bent nieuwsgierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren
werken in een hecht en gezellig team waarbij de eigenaren vooral ook je collega’s zijn

Wie zijn we?
Restaurant Zinderend, nu nog, een grill restaurant met een gezellige, warme, robuuste en stoere uitstraling waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Maar we staan op het punt het roer om te gooien en vele culinaire kusten aan te doen.

Wij bieden onze gasten een onbezorgde avond met heerlijke gerechten van over de hele wereld. Net even iets anders dan anders.

Hart voor onze medewerkers
Zinderend is een klein bedrijf met hart voor haar medewerkers. Onze kernwaarden zijn: passie voor je vak, betrokkenheid, waardering, gastvrijheid, ontwikkeling en plezier hebben in je werk. Herken jij je hierin? Dan pas jij perfect bij ons!