Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Sous Chef


Functie:
Sous Chef
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.09.2021
Naam:
HR
Bedrijf:
Dekker Zoetermeer BV
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.dekkerzoetermeer.nl

Restaurants Lodge at the Lake & Sweet Lake Italy are looking for you!
Zin om te knallen in één van onze drie toffe restaurants en ervoor te zorgen dat onze gasten met een “big smile” naar huis gaan? Join #TeamDekkerZoetermeer!

Wij zijn op zoek naar een
Sous-Chef
fulltime

Who are we?
Lodge at the Lake, Sweet Lake Italy, Lucky’s & Sportsbar zijn onderdeel van Dekker Zoetermeer. Vanuit een trendy hotspot (denk Ibiza, maar dan gewoon in Zoetermeer!) serveren wij naast vegan en healthy dishes ook amazing burgers & pizza’s, zowel binnen als buiten op ons zonovergoten terras én stadstrand. Bij ons kan je niet alleen eten maar ook tennissen, bowlen, poolen squashen en proberen te ontsnappen uit een van onze escape rooms.
Kwaliteit zowel qua service als food staat bij ons hoog in het vaandel!

Who are you?
Jij maakt het verschil! Jij begeleidt en stuurt samen met de keukenmanager het team aan. Met jouw passie voor koken en oog voor detail weet je onze gasten keer op keer te verrassen. Van poké bowl tot burger, van 2 tot 500 couverts; jij gaat samen met jouw collega’s tot het uiterste om de smaak, presentatie en kwaliteit iedere dag weer te garanderen.

Jij bent de creatieve en motiverende kracht van het keukenteam. Jij houdt overzicht tijdens de piekmomenten en gaat altijd voor het beste resultaat. Een gezonde dosis humor, gastgerichtheid en efficiënte manier van werken maken jou tot de ideale collega.

We offer:
Je komt bij ons terecht in een gezellig team binnen een casual bedrijf waar veel ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Naast een hippe werkplek bieden wij flexibele werktijden en een marktconform salaris. Ook leuk om te weten is dat je als Dekker teammember interessante kortingen ontvangt op het gebruik van onze faciliteiten.

Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie dan naar vacatures@dekkerzoetermeer.nl t.a.v. HR en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Acquisitie? Nee dank u, we werven graag zelf!