Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.09.2021
Naam:
Peter Kuijpers
Bedrijf:
Evean
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.evean.nl
Telefoon:
06-12992718

Passie voor koken maar niet persé in de avonduren? Serveer jij ook graag een heerlijke en gezonde maaltijd en vind jij ook dat dat de maaltijd één van de belangrijkste momenten van de dag is? Ga dan werken als maaltijdbereider / kok bij de Lishof in Oostzaan. Onze bewoners zullen jouw kookkunsten enorm waarderen!

Thuis bij Evean, hier kom je te werken:
Evean Lishof is gelegen in het rustige dorp Oostzaan, vlakbij recreatiegebied ’t Twiske.
Het is in 2012 volledig gerenoveerd. In het mooie, nieuwe verzorgingshuis worden zo’n kleine 70 bewoners verzorgd. De bewoners wonen in ruime appartementen op galerijen.
Daarnaast is er kort verblijf, de dagbesteding en zijn er vier woonunits waar bewoners achter veilige deuren wonen (KSW).
Dagelijks wordt er voor de bewoners en de ouderen uit de buurt activiteiten georganiseerd, zoals muziekuitvoeringen, cabaretvoorstellingen en samen films kijken.
Zij komen dan samen in het gezellige restaurant met een grote open keuken waar altijd vers wordt gekookt door de eigen kok.

Voor deze mooie open keuken zoekt Evean Lishof een creatieve maaltijdbereider, die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft. We zoeken een kok die samen met de “vaste” kok René en het team het vers koken verder uit wil breiden op de wensen van onze bewoners.

Maaltijdbereider
10 uur per week
(elke maandagochtend en om het weekend zaterdag- en zondagochtend)

Dit is de rol van je leven:
Als maaltijdbereider bereid je maaltijden en snacks voor de bewoners in de Lishof. Je controleert of bereidde maaltijden aan de basisnormen voldoen en zorgt samen met je team ervoor dat de maaltijden afgestemd zijn op de wensen en behoefte van de bewoners. Naast de ‘standaard’ maaltijden houd jij je ook bezig met verjaardagmenu’s en andere speciale maaltijden voor bijvoorbeeld thema- en feestdagen of andere leuke evenementen. Je hebt gevoel voor sfeer- en welzijn bevorderende ideeën die bijdragen aan de sfeer en beleving van de maaltijd (bijv. de aankleding van het restaurant). Je doet de bestellingen bij vaste leveranciers en neemt deze in ontvangst.

Wanneer je bij Evean Lishof in dienst treedt krijg jij:
• Salaris conform CAO VVT FWG 30 , maximaal € 2631,63 o.b.v een een fulltime dienstverband
• Een contract voor minimaal 10 uur per week
• Een contract voor 12 maanden en als je het naar jouw zin hebt, hebben wij zeker de intentie jou na afloop een vast contract aan te bieden
• Reiskostenvergoeding conform cao
• Bewoners, hun naasten en mensen uit de buurt die zullen smullen van jouw kookkunsten!

Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• Vaste eindejaarsuitkering van 8.33% (dus een 13de maand!)
• Fiscale voordelen (bv smartphone/(elektrische) fiets/ aanvullende reiskosten)
• Lidmaatschap Evean Ledenvereniging waarmee je gebruik kunt maken van alle diensten en voordelen uit het servicepakket voor leden.
• Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn
• Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering

Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen in jouw vakgebied. Voor jouw persoonlijke ontwikkeling biedt de Lishof jou daarom volop mogelijkheden aan om als persoon, qua kennis of wat betreft vaardigheden te kunnen groeien. Bijvoorbeeld door E-learnings in jouw persoonlijke leeromgeving waarbij jij zelf de regie in handen hebt (zoals GoodHabitz en het Vitaliteitsplein) en het volgen van interne of externe opleidingen. Daarnaast zorgt de Lishof voor een gedegen inwerkperiode zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt en succesvol kunt zijn.

Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen?
• Je beschikt over een diploma als maaltijdbereider op MBO 3 niveau en het HACCP-diploma
• Je beschikt over praktische ervaringskennis, met name op het gebied van hygiëne
• Je bent bevlogen, enthousiast, klantgericht en beschikt over voldoende daadkracht
• Bij indiensttreding dien je een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Enthousiast?
Stuur dan je motivatiebrief én cv vóór 22 augustus in via https://www.evean.nl/vacature/maaltijdbereider-lishof-oostzaan.
Voor informatie kun je contact opnemen met Petra Du Pont, Recruiter Evean via 06-12992718.
In verband met de richtlijnen van het RIVM werken wij recruiters waar mogelijk thuis.
Word je uitgenodigd voor een eerste gesprek, dan plannen wij vooralsnog een video-gesprek in via WhatsApp. Wij nemen tijdig contact op met je om de instructies hiervoor met je door te nemen.

Evean…… Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar, Samen

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Re-integratiekandidaten, boventallige medewerkers en vrijwillige herplaatsingskandidaten hebben een voorrangspositie in de selectieprocedure. Indien je een voorrang kandidaat bent, verzoeken wij je om dit duidelijk te vermelden in de motivatie.
Wij zoeken het liefst zelf naar nieuwe collega’s, dat vinden we wel zo persoonlijk. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.