Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Keukenmanager


Functie:
Keukenmanager
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
30.11.-0001
Naam:
Jamielee
Bedrijf:
Beyond
Provincie:
Noord-Brabant
Website:
niet aanwezig
Telefoon:
0622267550

Voor ons nieuwe lunchcafé in Nuenen zijn wij op zoek naar iemand die zijn of haar hand niet omdraaid voor een heerlijk opgemaakt broodje of een perfecte Bowl.

Wie zijn wij?
Het lunchcafé gaat zich vestigen in het centrum van Nuenen waar we onze gasten een breed assortiment van ontbijt, lunch, patisserie (en borrel) aanbieden. Met een klein en jong team starten we hier twee disciplines onder een dak, ons lunchcafé & onze patisserie.

We doen dus meerdere dingen en bieden hiermee een uitdagende baan waar we iemand zoeken die zelfstandig kan werken en dat met name overdag. Verder ontvang je natuurlijk een goed salaris wat past bij je werkervaring, kennis en kunde en ontvang je leuke extra’s zoals gezellige borrels met het team.

Wat verwachten we van jou?
Als tegenprestatie verwachten we dat jij voor onze gasten de sterren van de hemel kookt en met eenvoudig en eerlijke producten gerechten creëert van (top)kwaliteit. Je weet daarmee jouw collega's elke dag te motiveren en de gasten van onze lunchroom de lekkerste gerechten te serveren.

Als kok voel jij je helemaal thuis in het unieke concept van onze lunchroom en ben je niet bang om een praatje te maken met onze gasten of zelf een bordje uit te lopen. Tegelijkertijd, garandeer je de vereiste kwaliteits- en hygiëne normen, weet je samen processen te verbeteren en denk je mee over nieuwe gerechten of recepten.


Vereisten:
- MBO werk- en denkniveau.
- Ervaring als zelfstandig werkende kok.
- Bekendheid met inkopen
- Goede sociale- en communicatieve vaardigheden.
- Goed kunnen werken in teamverband, maar moet ook leiding kunnen geven.
-Certificaten zoals Sociale Hygiëne en BHV zijn mooi meegenomen maar geen must.
-Je bent stressbestendig, probleemoplossend, collegiaal, flexibel, enthousiast en je hebt een passie voor het horeca vak.

Wat bieden wij?
-Professionele, gezellige en enthousiaste werkomgeving.
-Afwisselend en uitdagend werk.
-Een aangename en collegiale werksfeer.
-Werkuren en –dagen zijn in overleg.
-Werkuren merendeels overdag.

Voel jij je aangesproken stuur dan een mailtje met je motivatie & CV naar onderstaand mailadres. Dan maak jij vanaf 1 oktober misschien wel een vliegende start in ons team!