Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.02.2020
Naam:
Rodin van der Beek
Bedrijf:
Osteria Iza
Provincie:
Zuid-Holland
Telefoon:
0641279858

Vers, puur en smaakvol staat voorop bij Osteria IZA. Ter plekke vers bereid heerlijk eten, uit goede ingrediƫnten. Wij doen er alles aan om onze gasten te laten genieten van de echte Italiaanse keuken.

Wij zoeken voor Osteria Iza in Hellevoetsluis een enthousiaste part-time of full-time kok met passie voor het vak, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en de motivatie om samen met het keukenteam de allerlekkerste italiaanse gerechten te bereiden voor onze gasten. Hou je zelf van lekker eten, van mensen en heb je een goed gevoel voor gastvrijheid, dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een positief en initiatiefrijk persoon die met veel plezier en inzet in een leuk team werkt, dan zoeken we jou.

Functie eisen
Ervaring als kok is een must | Ervaring in het implementeren van HACCP procedures is een must | Een passie voor de Italiaanse keuken | Communicatief vaardig en een echte teamplayer | Beschikbaar ook in het weekend en op feestdagen. Werktijden in overleg

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdaging om samen met ons een nieuwe Osteria in de vesting van Hellevoetsluis op te zetten. Je ontvangt een markt conform salaris. Afhankelijk van je ervaring, kwaliteiten en persoonlijkheid krijg je een rol die bij je past.

Ben jij op zoek naar een baan om met een team leuke mensen een nieuw avontuur aan te gaan? Je staat voor verse ingrediƫnten en de authentieke Italiaanse keuken? Stuur dan snel je CV en motivatie.