Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.05.2023
Naam:
Edwin Tunnissen
Bedrijf:
Brasserie Een Mooie Dag
Provincie:
Gelderland
Website:
www.brasserieeenmooiedag.nl
Telefoon:
0316-253546

Brasserie Een Mooie Dag is een begrip in Duiven en omstreken. Dit gezellige bourgondische restaurant is gevestigd in het centrum van Duiven aan het Remigiusplein. Het sfeervolle interieur geeft je het gevoel van een huiskamer waardoor onze gasten zich onmiddellijk thuis voelen; gastvrijheid, hartelijkheid, rust en ontspanning zijn hier nummer één.

De brasserie heeft 70 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras. Er wordt gekookt vanuit een open keuken waar wij uitsluitend met verse ingrediënten werken die wij zoveel mogelijk uit de streek halen. Iedere 4 maanden passen wij de gehele menukaart aan waardoor er veel afwisseling en uitdaging in het werk is. Onze koks bepalen de samenstelling van de gerechten en de menukaarten.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok of basis-kok met relevante ervaring. Vacature betreft 24 tot 32 uur per week (fulltime in overleg mogelijk). Deze baan combineren met een andere baan is geen probleem, werkdagen zijn in overleg te bepalen. Wij zijn tijdens de feestdagen 1 feestdag geopend en jij bent dus altijd 1 feestdag vrij!

Heb jij interesse om ons gezellige keukenteam te komen versterken? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime