Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Sous Chef


Functie:
Sous Chef
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
15.06.2019
Naam:
Ayesta en Martijn
Bedrijf:
de koetsier
Provincie:
Noord-Brabant
Website:
www.restaurantdekoetsier.nl
Telefoon:
0411676282

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste sous-chef die bij ons wil komen werken in onze nieuw te openen zaak.

Restaurant de Koetsier zal een luxe restaurant in Boxtel worden waar we onze gasten in de watten willen leggen met een prachtig 4-, 5- en 7- gangen menu alsook een mooi a la carte kaart !
We zoeken een creatieve denker die het leuk vind om met onze (vrouwelijke) chef-eigenaar elke 2 weken een nieuw 7 gangen menu te bedenken en bereiden !
We zijn nog druk aan het verbouwen en je komt terecht in een geheel nieuwe keuken, voorzien van alle moderne aparatuur. de planning is om eerste week juli open te gaan.

Lijkt het je leuk om onze nieuwe zaak mee op te kaart te zetten, de routing in de keuken op te starten en daar over mee te denken, en kan je onze chef ondersteunen in het bestellen en bedenken van nieuwe menu's ?! Ben je niet bang om mee gerechten uit te lopen naar tafel, en zou je het ook leuk vinden om 's avonds kazen te snijden voor onze gasten in onze nieuwe kaaskamer ?! aarzel dan niet en stuur een mail naar info@restaurantdekoetsier.nl of bel met 0411676282 en vraag naar Martijn of Ayesta !