Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Overig personeel


Functie:
Overig personeel
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
07.05.2019
Naam:
Carina van der Boom
Bedrijf:
Mr. Haz Tacobar
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.mrhaz-tacobar.nl

Wie zijn wij?

Mr. Haz Tacobar is gevestigd in een monumentaal pand in de Jordaan (Egelantiersstraat 24). Het pand is volledig gerenoveerd (nieuwe keuken) en heeft een industriële uitstraling met pop-art kunst aan de muur.

We maken culinary tacos, een trend die populair is in Californië. Dit houd in dat we de taco als een wit canvas zien waar we onze creativiteit op los kunnen laten. Zo maken we wekelijks een taco special, waarbij we ons niet alleen door de Mexicaanse, maar ook door andere keukens laten inspireren (Frans, Spaans, Aziatisch etc.).

De basis is dat we alles vers bereiden. Dit houd in dat iedere taco zijn eigen toppings heeft die door ons zelf worden gemaakt. Ook de tortillas zijn van eigen gemaakt deeg.

We zijn een hecht internationaal team van betrokken en ervaren mensen die met veel plezier de lekkerste cocktails en tacos maken. We zijn nu 1,5 jaar open en hebben al een grote groep vaste gasten, zowel expats als Amsterdammers, die super enthousiast zijn over wat we doen. Een zaak om met trots te koken! Omdat we groeien hebben we meer mensen nodig om ons keuken team te versterken.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een medewerker keuken. Dit houdt in dat je meehelpt met de voorbereidingen, tijdens de shift de chef helpt, de starters zoals salade en nachos maakt en afwas en schoonmaak werkzaamheden doet. Het leuke aan dit werk is dat het afwisselend is en dat je met leuke collega's in een hecht tem werkt. Bovendien leer je alles over hoe je de lekkerste taco's kan bereiden!

Ben je iemand die het werken als team belangrijk vindt en leergierig is? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Soort dienstverband: Deeltijd/Voltijd