Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.04.2019
Naam:
Gea Riksen
Bedrijf:
Restaurant De Bosberg
Provincie:
Friesland
Website:
www.debosberg.nl
Telefoon:
06-50582391

De Bosberg
Nog net binnen Appelscha, midden in het bos, ligt ons sfeervolle bospaviljoen De Bosberg en, sinds bijna 1 jaar, onze luxe groepsaccommodatie Bolle Buik Borrel & Bed. Een vertrouwde naam, een nieuwe opzet. In de zomer een zonnig terras, in de winter een knapperend haardvuur en het hele jaar door onvoorwaardelijke gastvrijheid. Eten, drinken, slapen en activiteiten. Door onze mooie groei en toekomstplannen mogen wij ons team uitbreiden. Ben jij degene met de juiste ingrediënten?

Ben jij degene die voldoet aan de schijf van vijf?
1. Zelfstandig kunnen werken op een bedje van creativiteit en collegialiteit, overgoten met een sociaal en humoristisch sausje.
2. Minimaal MBO niveau 4, koksopleiding afgerond, klaargestoomd door aantoonbare ervaring in soortgelijke bedrijven. Referenties graag mee geleverd.
3. Geserveerd met flexibele inzetbaarheid en betrokkenheid.
4. Een bordje van passie, eerlijk karakter en gedreven ten top.
5. Met een toefje niet te ver uit de buurt (liefst woonachtig in straal van 30 km van Appelscha) en om het geheel af te maken, bij voorkeur per direct geserveerd.

Ben jij iemand die goed kan samenwerken, initiatief durft te tonen, vernieuwend is niet bang is voor drukte en wil bouwen aan de toekomst, dan ben je bij De Bosberg aan het juiste adres!
Onze chef André en eigenaren Willem & Gea maken graag kennis met jou.
Stuur je motivatie + CV naar: gea@debosberg.nl