Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Afwasser


Functie:
Afwasser
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.08.2021
Naam:
Gregory Bolle
Bedrijf:
Grand Caf? 'T Gelagh
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.hetgelagh.nl
Telefoon:
0183-689191

Ben je op zoek naar een bijbaantje en wil je lekker wat bijverdienen? Wij zijn opzoek naar nieuwe horecatoppers!

In ons restaurant draait het niet alleen om lekker eten en drinken maar ook om een goede service. Gasten vinden het fijn om snel geholpen te worden door vriendelijk personeel. Om onze gasten zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, willen wij graag ons team uitbreiden. In ons restaurant zijn daarom verschillende functies beschikbaar.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn voor verschillende functies op zoek naar enthousiast en gemotiveerd personeel (vanaf 15 jaar, parttime). Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een echte teamplayer bent omdat je in een team komt te werken en veel samen zult werken met de verschillende functies binnen het bedrijf.

-Bediening: Als medewerker in de bediening ben jij hét gezicht van ons restaurant. Jij verzorgt de avond van de gast van het begin tot het eind; vanaf het moment dat ze binnen komen lopen tot aan het punt dat ze met een glimlach bij jou zullen afrekenen. Met jouw spontaniteit, humor en gastvrijheid zorg je ervoor dat de gasten een gezellige avond hebben en graag nog een keer terug willen komen.

-Keuken: Als medewerker in de keuken zul jij de chefkok ondersteunen Je zult bezig zijn met de voorbereidingen voor de gerechten en bijvoorbeeld het maken van koude gerechten. Zo lever jij je bijdrage aan de gerechten die aan de gasten worden voorgeschoteld.

- Afwas: Ook in de afwas beschik je over een belangrijke rol; jij zorgt er namelijk voor dat alle borden, pannen en het bestek weer op tijd schoon zijn zodat je collega’s in de keuken en bediening weer beschikken over glanzend servies voor de gasten.

Wat krijg je er voor terug?

- Een bijbaantje in het mooiste restaurant van Gorinchem;

- Marktconform salaris;

- Gezellige collega’s die (altijd) in zijn voor een drankje na werktijd;

- Relevante werkervaring waar je de rest van je carrière iets aan hebt.

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct door ons een e-mail te sturen of loop even gezellig bij ons binnen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Parttime uren: 16 per week

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd