Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.08.2018
Naam:
Julia vd Berg
Bedrijf:
HaHa BV
Provincie:
Utrecht
Telefoon:
0646355471

Ben je in voor een avontuur?
Voor een nog op te richten steakhouse ten zuiden van Utrecht zijn we vanaf augustus op zoek naar een ervaren zelfstandig werkende kok met passie voor het vak en die weet hoe een efficiënte en goed functionerende keuken ingericht moet worden.
Je bent in de eerste plaats de smaakmaker en kwaliteitsbewaker van de keuken! Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor alle foodactiviteiten. Je ontwikkelt de menukaart, calculeert, zorgt voor de inkoop, en dat alles wat de keuken verlaat perfect meegegeven wordt.
De kok die wij zoeken is een meewerkend leider die bovenal zelf kookt, die zijn team kan motiveren en aansturen. Cijfers zijn jou niet vreemd, samen met de ondernemer ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het budget en de marges.
Daarnaast moet de keuken nog ontworpen en ingericht worden; wie wil daar nu niet zelf over meedenken? Prachtige kans om straks in je eigen ingerichte keuken te kunnen werken. In de periode augustus-oktober werk je mee met alle voorbereidingen; inrichting, ontwikkelen menukaart, leveranciers, inkoop enz. Na 1 okt. wordt het restaurant geopend.

Wat vragen we?
Iemand hartelijk en gastvrij is, met passie voor het vak, en een groot horecahart heeft!
Je hebt een afgerond MBO-4 koksopleiding, en minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie, kennis van HACCP, een diploma sociale hygiëne en het liefst ook je leermeester papieren.

Wat bieden wij
- Een geweldige uitdaging en kans op een avontuur
- Kans om je stempel op het bedrijfsconcept te zetten
- Flexibele werkdagen en werktijden
- Veel gezelligheid en werksfeer met super enthousiaste collega’s
- Een afwisselende baan
- En natuurlijk salaris (conform horeca CAO)

Interesse?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe collega bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv (met foto) t.a.v. Julia vd Berg.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Soort dienstverband: Voltijd