Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Bediening


Functie:
Bediening
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
08.05.2018
Naam:
HR WOODSTONE Office
Bedrijf:
WOODSTONE Pizza and Wine BV
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
http://www.woodstonepizza.nl/vacatures/

MEDEWERKER BEDIENING ZOETERMEER

Woodstone staat voor kwaliteit en service, we houden van ‘out-of-the-box’ denken en laten ons niet beperken door tradities. Woodstoners zijn innovatief en leven voor het motto: Work Hard, Play Hard.

Woodstone Pizza and Wine (zeg eerlijk, dit is toch de perfecte combinatie) zet de Nederlandse kijk van pizza op z’n kop. Wij zijn trots op onze 5 vestigingen en hebben grote groeiplannen. Dit willen wij alleen maar doen met mensen die gedreven zijn en die met ons mee willen groeien.

Kom jij WOODSTONE versterken?

Voor onze vestiging in Zoetermeer zijn we per direct op zoek naar medewerkers bediening met horeca ervaring.

Uren in overleg en kunnen per week verschillen. Zowel doordeweeks, als in het weekend.

I want in, wat heb ik nodig?

Als medewerker bediening hoor je bij de familie WOODSTONE en wil je iedere gast een ongelooflijke goede avond bezorgen met een lach op je gezicht en goede service.

Wij zoeken iemand met een ongelofelijke persoonlijkheid! Onze restaurants zijn gebouwd met veel positieve energie, betrokkenheid, vriendelijkheid en welkomheid en dat zijn tevens ook de eigenschappen van onze mensen. Vriendelijkheid, energieke werknemers zijn vitaal voor het succes van onze restaurants. Als jij jezelf ziet als energiek, pro actief, een teamplayer en vrolijk, dan hebben we jou nodig!

Wat hebben wij voor jou in onze pizzadoos?

Training en coaching om je zelf te ontwikkelen.
Salaris en natuurlijk ook fooi
Een veelzijdige functie
Je kan bij ons elke avond de beste pizza’s van Nederland eten
Een gezellige en spontane werkomgeving

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een restaurant met een informele, stijlvolle sfeer en een verrassend menu welke het beste van de Italiaanse keuken mengt met hedendaagse Nederlandse lef.

Game on!

Wil jij tegen je vrienden en familie kunnen zeggen dat je bij het leukste en lekkerste restaurant werkt van Nederland? Solliciteer dan met je CV, motivatiebrief en een leuke foto!

Een filmpje kunnen wij ook erg waarderen :)