Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
15.03.2018
Naam:
Nadie de Groot
Bedrijf:
Op Hodenpijl
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.ophodenpijl.nl
Telefoon:
015-3801840

Per direct zoekt Op Hodenpijl een gemotiveerde zelfstandig werkend kok, die onder toeziend oog van onze chefs, onze seizoensgebonden en lokale gerechten (voor-)bereidt.

Wie ben jij?

• Jij vindt het een uitdaging om met verse producten uit eigen stal en moestuin te werken, waarbij alles zelf wordt gemaakt.
• Werken in een team is echt iets voor jou.
• Jij bent opgewekt, alert en flexibel

Wie zijn wij?
Op Hodenpijl is een bourgondische buitenplaats in Schipluiden - de groene achtertuin van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. In vier gebouwen en twee tuinen komen natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar. In ons biologische restaurant kunnen onze gasten genieten van lokale producten. In de kerk kunnen zij een lezing of concert bezoeken. Ook vinden hier bruiloften en uitvaarten plaats. Daarnaast is het ook mogelijk om een workshop of vergadering te organiseren Op Hodenpijl. Gasten kunnen bij ons werken aan gezondheid en welzijn. Sfeervol overnachten kan in onze Herberg. De stal & moestuin - open voor het publiek - voorzien het restaurant van eieren, vlees en groenten.

Taken en verantwoordelijkheden
Onder toeziend oog van onze chefs, onze seizoensgebonden en lokale gerechten (voor)bereiden.

Kwalificaties en vaardigheden
• Enkele jaren ervaring als zelfstandig werkend kok
• Bekend met de HACCP regels Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
Onze koks werken 38 uur in 4 dagen, waardoor je 3 dagen per week vrij bent. Met enige regelmaat ben je dan ook een heel weekend vrij. Werktijden zijn zowel overdag als in de avond. De keuken sluit om 20.30 uur. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en je vakmanschap verder uit te breiden.

Salaris is conform nieuwe CAO en in overeenstemming met je functie.

Soort dienstverband: Voltijd

Interesse? Stuur je motivatie en cv naar Nadie de Groot via nadie@ophodenpijl.nl