Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Bediening


Functie:
Bediening
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.03.2018
Naam:
W. Krijnen
Bedrijf:
Golfbaan Delfland
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.delflandgolf.nl
Telefoon:
0153807911

Brasserie Delfland ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland. Voor gasten, golfers en niet golfers, voor vergaderingen, feesten, evenementen en borrels biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden.

Ter uitbreiding van ons gezellige horecateam zoeken wij:
BEDIENINGSMEDEWERKERS



Functieomschrijving
Als bedieningsmedewerker ben jij het visitekaartje van onze Brasserie. Je ontvangt gasten en zorgt dat het tijdens hun verblijf aan niets ontbreekt. Je neemt bestellingen op en handelt ze af. Je maakt hierbij gebruik van handhelds. Naast de bestellingen draag je ook zorg voor alle routinematige werkzaamheden zoals het schoonhouden van tafels, de bar en het restaurant. Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat onze bezoekers graag terugkomen. Voor deze functie vragen wij minimaal 2 jaar horeca ervaring.

Functie-eisen
Je bent representatief, gastvrij, service- en klantgericht. Je bent pro-actief en weet van aanpakken. Je bent een echte teamspeler en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je spreekt uitstekend Nederlands en bent flexibel met betrekking tot werkdagen en -uren. Je woont bij voorkeur in de directe omgeving van Delft.

Wij bieden
Werken in een jong, dynamisch bedrijf in een gezellige en sportieve omgeving met de mogelijkheid tot het beoefenen van golf. Een salaris conform CAO golfbranche.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en cv naar personeel@delflandgolf.nl t.a.v. Wanja Krijnen.