Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.03.2018
Naam:
Dirk Vandereyken
Bedrijf:
The Guilded Restaurant & Bar
Provincie:
:: Belgie
Website:
www.deguldeschoen.be
Telefoon:
0032494382744

Het is bijna zover! In maart openen we de deuren van ons nieuwe, luxueuze suitehotel, de Gulde Schoen. Ons hotel bevindt zich op de Melkmarkt, om de hoek van de Groenplaats en tegenover het Hilton. Centraler kan dus nauwelijks!

Het team achter The Gilded Bar en The Gilded Restaurant zoekt gedreven, toffe mensen om verschillende posities in te vullen: achter de bar, in het restaurant en in de keuken. Voor de zaal zijn we vooral op zoek naar jong top personeel, voor de posities achter het fornuis naar chefs en ander personeel dat niet tevreden is met alleen maar een vermelding in de meest vooraanstaande restaurantgidsen.

In The Gilded Restaurant zullen we gezond koken, met aandacht voor verschillende diëten. Een goed besef van wat gezond is (trage koolhydraten, niet te veel suiker, weinig vet, enzovoort) is dus een pluspunt. Een kennis van de mediterrane/Latijns-Amerikaanse en de oosterse keuken ook. Onze gerechten zijn beïnvloed door de keukens uit Japan, Peru, Korea, Portugal, enzovoort.

Contacteer ons zo snel mogelijk via onze pr-consultant op dirk@badass.be. Wij hopen alvast snel van jou te horen!