Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Overig personeel


Functie:
Overig personeel
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.02.2018
Naam:
Ikram
Bedrijf:
CORTADO
Provincie:
Zuid-Holland

The Cortado brothers Espresso bar- Delft hartje centrum

Werken in hartje Delft? We hebben nog een aantal posities open!

Voor The Cortado brothers Espresso bar- Delft zijn we nog op zoek naar medewerkers (part time en full time) voor barista en/of food (=maken van ontbijt- en lunchgerechten). Ons team bestaat uit verschillende parttimers met elk een ander achtergrond. Mede door deze diversiteit in onze groep hebben we veel plezier in ons werk. Hieronder staat van elke functie een korte beschrijving:

Als barista sta jij achter onze hoogwaardige Kees van der Westen espressomachine, de Spirit, een triplette die constant op hoge kwaliteit presteert en doet wat het moet doen. Jij kent al onze drankjes en treedt ,net als de bedieningsmedewerkers, op als gastheer. Je bent immers de eerste persoon die onze gasten zien als ze bij The Cortado brothers naar binnen stappen. Na een tijd weet je dan ook precies wat onze vaste gasten willen drinken en heb je een band met hen opgebouwd. Als barista houd je in de gaten of er nieuwe gasten zijn aangeschoven en help je de bediening door ze hierop te attenderen.

Ben je meer een broodjes en salademaker dan is de positie in de Food zeker iets voor jou. Tijdens lunchtijd staat de bonprinter niet stil. Je weet dan ook het overzicht te behouden en blijft constant hoog presteren. Alle gerechten worden zo snel mogelijk gemaakt (gemiddeld 3 minuten per stuk) en je communiceert met je mede foodmedewerker wie wat doet. Elk gerecht dat je maakt is van hoge kwaliteit en net zo lekker als altijd.

Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het opnemen en serveren van bestellingen. Daarnaast ben jij degene die er voor zorgt dat onze gasten zich altijd welkom en gewaardeerd voelen. Vanaf het eerste moment dat ze binnenkomen totdat ze onze zaak verlaten. Je doet dit met The Cortado brothers gastvrijheid en oprechte interesse in onze gasten. Je blijft constant op de hoogte van de status van de bestellingen van onze gasten. En mocht het toch een keer gebeuren dat er iets niet klopt dan zorg jij ervoor dat onze gasten alsnog tevreden zijn.

Vereisten;

-Enige ervaring in de horeca en/of catering is een pre!
-Bereid zijn om hard te werken.
-Het leuk vinden om in contact te zijn met onze gasten.
-Open staan voor wisselende werktijden.

Overige informatie:

- Werktijden zijn op z'n vroegst vanaf 07:00 uur, tot maximaal 18:30 uur. Op vrijdag is het tot maximaal 20:30 uur.

- Salaris is op basis van CAO Horeca en fooi (=naar rato gewerkte uren).

Ben je minimaal 8 uur in de week beschikbaar reageer dan door het sturen van een korte motivatie, cv met foto en je beschikbare dagen en uren naar ons e-mailadres.

Vereiste ervaring:

horeca/catering: 1 jaar