Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
15.02.2018
Naam:
Ikram
Bedrijf:
CORTADO
Provincie:
Zuid-Holland
Telefoon:
+31640661804

Zelfstandig werkend (Chef) kok

Kennis van basis kooktechnieken ondersteund door een diploma?Aantoonbare werkervaring?Kennis van producten en ingrediënten?

Solliciteer dan direct!

Verantwoordelijkheden en werkzaamheden:

De dagelijkse gang van zaken in de keuken van The Cortado brothers; Ontbijt | De lekkerste broodjes | Verse soepen en maaltijden. Vaktechnische bereidingen en controle hiervan aan de hand van gestelde regels en HACCP-normen. Je bent dan ook bekend met de inhoud en praktische uitwerking van HACCP.

Competentieprofiel:

Je bent geen groentje meer als het gaat om koken, dit gaat jou gemakkelijk af met kennis van zaken en absolute passie. Je hebt een open en gastvrije houding, je bent direct en zowel sociaal als communicatief vaardig. Je bent kwaliteitsgericht. Je corrigeert wanneer er niet aan de eisen wordt voldaan en vraagt gasten om feedback. Je bent een initiatiefnemer. Je komt zelf met voorstellen zaken anders aan te pakken of te verbeteren. Je bent stressbestendig. Onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk blijf je kalm en rustig. Na een tegenslag of teleurstelling herstel je jezelf snel. Ook onder druk blijf je kalm werken. Je weet je collega’s te motiveren, enthousiasmeren en te inspireren.

Arbeidsvoorwaarden:

Een prima arbeidsvoorwaardenpakket, marktconform salaris, een uitdagende en afwisselende functie met een mate van zelfstandigheid waarbij de ondernemers "spirit"getriggerd wordt. De kans om initiatieven te ontplooien en jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen op leidinggevend sociale en vaktechische kanten.

Sollicitaties worden beoordeeld op basis van CV en een korte motivatie.


Vereiste opleiding:

Middelbaar beroepsonderwijs