Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
09.06.2017
Naam:
Brigitte Schipper
Bedrijf:
Foodfirst Network
Provincie:
Utrecht
Website:
www.foodfirstnetwork.nl
Telefoon:
(0)30 63 463 03

GEZOCHT: ZELFSTANDIG WERKEND KOK VOOR ONLINE (VIDEO) PLATFORM


Breng jij straks, samen met ons, deze studio tot leven?



Wie
We zijn op zoek naar een kokende duizendpoot die ons kan ondersteunen bij het produceren en maken van alle foodcontent voor ons platform FoodFirst Network. Heb jij een grote liefde voor koken en bakken, en wil jij dit altijd zo gezond mogelijk doen? Verzin jij graag nieuwe recepten die toegankelijk zijn voor iedereen? Altijd al met bekende chefs zoals Rudolph van Veen willen werken?
Dan is dit de baan voor jou!

Wat
Als zelfstandig werkend kok maak je het gehele proces van alle (kook- en bak-) videoproducties mee. Je helpt bij de pré-productie, je bent aanwezig op draaidagen en je zorgt dat na de draaidagen alles netjes wordt afgehandeld. Daarnaast ondersteun je het team, achter de schermen, productioneel en inhoudelijk. Je werkzaamheden op een rij:

* Voorbereiden van alle draaidagen
* Regelen van ingrediënten, apparatuur en catering op de draaidagen?.
* Ondersteunen van het team op draaidagen.?
* Algemene productionele en redactionele ondersteuning op kantoor waaronder recepten ontwikkelen en schrijven volgens de uitgangspunten van FoodFirst Network

Wij: FoodFirst Network
Nog nooit gehoord van FoodFirst Network? Kan kloppen; we lanceren in oktober. Wij zijn een nieuw online communicatieplatform van het team dat aan de wieg stond van 24Kitchen. Ons motto: food that fits you. Lekkerder eten, je lekkerder voelen. Wij leren je hoe een visje kunt fileren én hoe je door anders te eten van je pillen af kunt komen als je diabetes type 2 hebt. Culi meets geneeskunde. Ook beweging, bio, budget en psyche zijn pijlers. We zijn er voor jong en oud, dik en dun, ziek en gezond. Voor Amsterdam én Appelscha. Wij geloven dat goede voeding voor iedereen een verschil kan maken. Ook, en misschien juist, als je nog geen ei kunt bakken. Onze artsen, diëtisten en koks laten zien wat onze members het beste kunnen kiezen, kopen en koken. Dat doen ze in recepten, kookvideo’s en medische en beweegtips. (In superfoods en andere sprookjes geloven we trouwens niet; chiazaad komt er bij ons alleen in als het gerecht er beter van wordt). FoodFirst Network laat zien hoe je een poké-bowl, een good old stamppot boerenkool en een hemelse chocoladetaart foolproof en zo gezond mogelijk klaar kunt maken. From scratch. Geen pakjes, geen zakjes. En, heel belangrijk; zonder commercials. We liggen niet aan banden bij de industrie. Geen banners = geen bullshit. Zuiver en eerlijk; zo behandelen wij onze members, hun voeding en hun gezondheid. En jou ook, als je bij ons komt werken. Heb jij zin om ons team te komen versterken?

Jij
• bent zelfstandig, punctueel en collegiaal
• bent creatief als het om koken en bakken gaat
• houdt van aanpakken, toont eigen initiatief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit?
• bent fulltime beschikbaar
• hebt je opleiding tot zelfstandig werkend kok afgerond
• hebt ons DNA in al je vezels. Je weet hoe lekker en gezond samen kunnen gaan bij koken en bakken.
• In bezit van je rijbewijs B

Waar
Houten


Wanneer
Zo snel mogelijk. In eerste instantie voor zes maanden, met uitzicht op een verlenging

Hoeveel
Je salaris in overleg en afhankelijk van jouw ervaring

Ja?
Ben jij jong, flexibel en bereid veel te leren en hierin te investeren, dan is deze functie wellicht iets voor jou. Stuur je CV en motivatie naar Marijke@FoodFirstNetwork.nl.