Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
21.05.2017
Naam:
Suzanne
Bedrijf:
Spiazzo
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.spiazzo.nl

Zelfstandig werkend kok gezocht met minimaal 2 jaar ervaring. (minimaal 16 uur met uitbreiding uren zomermaanden)

Voor een jonge horecagelegenheid in Amsterdam (IJburg, Steigereiland) zijn wij op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend kok. Ons restaurant heeft zowel binnen als buiten 75 zitplaatsen en een team van 15 medewerkers.

Wie zijn wij?

Spiazzo staat voor vers en smakelijkheid in combinatie met persoonlijke aandacht van vakkundig personeel in een prettige en inspirerende omgeving. Kantoor, buurtbewoner of bezoeker van Design020, zij kunnen allen service op maat verwachten. Naast de gebruikelijke a la carte lunch en diner, zijn er talloze vormen van catering mogelijk zoals het faciliteren van vergaderingen/workshops tot het organiseren van de vrijdagmiddagborrel. Onze gerechten zijn seizoensgebonden en wij gebruiken waar mogelijk duurzame producten die begeleid worden door zorgvuldig geselecteerde wijnen. Spiazzo is gunstig gelegen, waar rust, water en stedelijk gebied gecombineerd worden. Tevens zijn wij goed bereikbaar en is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Mede door het maritieme karakter van de omgeving en de trend die zich voortzet willen wij visgerechten tot een van onze speerpunten maken. Buiten de kaart om zijn er wekelijks wisselende gerechten zodat gasten die vaker komen ook steeds iets nieuws kunnen proberen.

Functieomschrijving J

e bent samen met onze chef-kok en andere koks verantwoordelijk voor het maken en voorbereiden van lunch en diner bij Spiazzo. Je vindt het leuk om met dagverse produkten je gerechten te bereiden en bent creatief in de opmaak. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en ben je inzetbaar in zowel lunch als diner (warme en koude kant). Goed kunnen communiceren is van groot belang.Stressbestendigheid, organisatorisch vermogen en goed kunnen omschakelen is een pre.Je bent verantwoordelijk voor de bereiding, uitgifte, uitstraling, versheid en presentatie van de gerechten. In de dagdienst bereid je de lunch, dit bestaat uit broodjes, salades en kleine warme gerechten. Tijdens de avonddienst zorg je ervoor dat onze gasten de heerlijke gerechten van onze wisselende kaart geserveerd krijgen.

Vereiste competenties

- Je bent in het bezit van een koksdiploma. - Ervaring is vereist (minimaal 2 jaar) - Je hebt duidelijk passie voor lekker eten en drinken. - Je bent mede verantwoordelijk voor het naleven van de HACCP regels. - Je weet van aanpakken en bent flexibel. - Je bent creatief en houd van nieuwe gerechten uitproberen. - Je bent gastgericht. - Je bent inzetbaar tijdens dag, avond en weekenddiensten - Je bent flexibel inzetbaar bij ziekte of vakantie van de collega koks.- MBO-4/HBO werk- en denkniveau

Kernkwaliteiten

Creatief

Kwaliteitsgericht

Nauwgezet

Stressbestendig

Salarisindicatie

Conform richtlijnen horeca-cao, op basis van 40 uren per week.

Soort dienstverband: Deeltijd

Soort dienstverband: Deeltijd

Soort dienstverband: Deeltijd

Vereiste licentie of certificering:

Sociale Hygiene

Sollicitatie graag op onderstaand email adres tav Suzanne de Ruijter

suzanne@spiazzo.nl