Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
15.05.2017
Naam:
Arie Kuijl
Bedrijf:
Domaine Lacs de Gascogne
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Website:
www.domainelacsdegascogne.eu
Telefoon:
0033562662794

Zelfstandig werkend kok

Je werkt al een tijd als kok, maar hebt zin in een avontuur? Kom dan naar het zonnige Zuid-West Frankrijk! Een unieke kans om binnen een Nederlandse werkcultuur, de franse keuken beter te leren kennen!

In de streek de Gers, die onder fransen bekend staat als dé gastronomische streek van Frankrijk, vind je Domaine Lacs de Gascogne. Een domein van 12 hectare met camping, cottages, 3 meertjes, een zwembad en een restaurant. Het restaurant van Domaine Lacs de Gascogne, ook geopend voor mensen van buiten de camping, is echt ons paradepaardje. Mensen komen naar onze camping speciaal voor het restaurant! Het domaine wordt gerund door een jong Nederlands stel Arie en Heleen. Arie, van oorsprong chef-kok, is eindverantwoordelijk voor de keuken, maar in het seizoen zijn er veel meer zaken die zijn aandacht vragen. Daarom zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok die zelfstandig onze keuken kan draaien op rustige avonden. Op de drukke zomeravonden zal je worden bijgestaan door een hulpkok. Arie is zelf uiteraard altijd beschikbaar om bij te springen.

Wat kan je verwachten van het restaurant?
Op de kaart staan onder andere de speciale streekgerechten zoals Foie Gras, Magret de Canard en Confit de Canard. Maar omdat de clientèle met name in de zomer vooral Nederlands is, biedt de kaart ook de meer bekende gerechten, zoals carpaccio, biefstuk en een dame-blanche. In het voorjaar is het relatief rustig, zo'n 20 couverts per dag. In de maanden juli en augustus stroomt de camping vol. Iedere avond zit het terras gezellig vol, zo'n 60-80 couverts per avond.

Je werkt 5 dagen per week van ongeveer 16.30u tot 23.30u (35-urige werkweek). Overdag heb je dus alle tijd om de schitterende Gers te ontdekken en te genieten van het mooie weer.

Je kunt per direct beginnen tot en met september. (kortere periode in overleg mogelijk)

Wij zoeken iemand een gedreven persoon die echt thuis is een restaurantkeuken. Je bent in staat om 1 of 2 keukenhulpen aan te sturen en je bent communicatief sterk richting het bedienend personeel en onze gasten. Je bent stressbestendig, maar kent ook je grenzen. Als het te druk wordt, dan trek je dus aan de bel! Want kwaliteit en tevreden gasten staan bij jou voorop.

Wat vragen wij?
• Je hebt ervaring met het werken als kok in een restaurantkeuken
• Je hebt een (afgeronde) koksopleiding
• Je bent minimaal 20 jaar oud
• Je bent een enthousiaste, stressbestendige teamplayer die van aanpakken weet
• Kennis van minimaal 1 moderne vreemde taal (Engels, Frans, Duits). Kennis van het Frans is geen must, maar wel een pré.
• Je bent minimaal 2 maanden beschikbaar in juli en augustus 2017, maar bij voorkeur langer

Ben jij de kok die ons team gaat versterken dit jaar? We ontvangen graag je CV en motivatie via info@domainelacsdegascogne.eu. Als je nog vragen hebt, kan je ons altijd bellen op 00 33 5 62 66 27 94