Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
29.04.2017
Naam:
Marielle Smeulders
Bedrijf:
Restaurant Riddershoeve
Provincie:
Brabant
Website:
www.riddershoeve.nl

Restaurant Riddershoeve te Berkel-Enschot zoekt een ambitieuze zelfstandig werkend kok!

Aan het dorpsplein van Berkel-Enschot ligt het authentieke Restaurant Riddershoeve. Het restaurant is van oudsher een herberg. Aan de slijtage van de originele rode kloostermoppen op de vloer is nog te zien waar vroeger het biljart stond. In een omgeving waar oud en nieuw harmonieus samenkomen kunt u genieten van een bijzondere kaart en een persoonlijke bediening. De locatie van Riddershoeve biedt ook vele mogelijkheden voor: bruiloften, vergaderingen, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en nog veel meer! Daarnaast kunt u ook exclusief dineren in uw eigen dinerkamer.

Wat zoeken wij?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame en creatieve zelfstandig werkend kok welke uit is op een afwisselende baan met leuke uitdagingen. De woorden gestructureerd, hygiëne en oog voor detail staan bij jou hoog in het vaandel. Als zelfstandig werkend kok ben jij verantwoordelijk voor de bereiding van de heerlijkste gerechten in onze keuken.

Na je opleiding te hebben afgerond en werkervaring opgedaan te hebben opgedaan, ben je nu op zoek naar een nieuwe uitdagende baan. Je zoekt leuke uitdagingen en verantwoordelijkheden voor het uitvoeren van alle voorkomende keukenwerkzaamheden. Je ziet erop toe dat alle hygiëne- en schoonmaakvoorschriften volledig worden nageleefd. Je bent stressbestendig, leergierig, flexibel en je zet je volledig in als je aan het werk bent. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat hebben we jou te bieden?
• Een baan met verantwoordelijkheden, kansen en uitdagingen
• Een dynamische werkomgeving met een betrokken, en buitengewoon enthousiast team
• Een efficiënte keuken waarin iedereen zich 'thuis' voelt
• Een afwisselende baan waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd
• Een marktconform salaris afhankelijk van je inzet en ervaring
• Een glimlach op ieders gezicht!
Heb je na het lezen van deze vacature interesse gekregen in deze prachtige kans? Laat hem dan niet liggen en stuur ons je motivatie toe met C.V.

'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld'

Contactgegevens:

Restaurant Riddershoeve, 't Zwaantje 1 5056 ED Berkel-Enschot.
www.riddershoeve.nl of info@riddershoeve.nl