Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Sous Chef


Functie:
Sous Chef
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.05.2017
Naam:
Suzan Kroes
Bedrijf:
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen B.V
Provincie:
Gelderland
Website:
https://www.golfenophetrijk.nl/vacatures
Telefoon:
0243976644

Wij zoeken een Sous-chef
32 uur

Functie:
Het keukenteam van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen zoekt een Sous-chef. In deze functie ben jij de rechter hand van onze Chef-kok en geef je samen met hem operationeel sturing aan de overige medewerkers binnen het team. Je bereidt gerechten voor ons restaurant, de lounge en partijen. Je doet dit volgens een vastgestelde planning ten aanzien van productietijdstippen en hoeveelheden en maakt borden en schotels op volgens de vastgelegde instructies.

Profiel:
Servicegerichte, enthousiaste teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel
Je bent representatief, flexibel en toont initiatief
Afgeronde SVH opleiding
Ervaring als Zelfstandig werkend kok
Leidinggevende kwaliteiten
Inzicht in de richtlijnen die de HACCP voorschrijft
Gevoel voor kwaliteit

Arbeidsvoorwaarden:
Je werkt in een enthousiast team en in een sportieve omgeving. De werkzaamheden zijn uitdagend en afwisselend en de arbeidsvoorwaarden conform de CAO Golfbranche met aanvullende arbeidsvoorwaarden van Het Rijk Golfbanen en de mogelijkheid om te (leren) golfen.

Reageren:
Telefonische informatie kunt u inwinnen bij Joost Weemen, via telefoonnummer 024-3976644. Schriftelijke sollicitaties kunt u zenden aan: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen - t.a.v. Joost Weemen - Postweg 17 - 6561 KJ Groesbeek. U kunt uw sollicitatie ook per e-mail aan ons zenden via chefkok@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl