Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.02.2017
Naam:
Maarten Bakker
Bedrijf:
Brasserie Palace
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.brasseriepalace.nl
Telefoon:
0651399089

Brasserie Palace is een gezellige brasserie in de Palace Promenade aan de boulevard in Scheveningen. Wij hebben service, dienstverlening,en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons doel is het volledige talent van onze medewerkers te benutten en hiermee al hun mogelijkheden voor de tevredenheid van onze gasten in te zetten.

Ter aannvulling van ons huidige team zijn we op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok.

De taken en verantwoordelijkheden zijn:

Het zelfstandig bereiden van gerechten / gerechtgedeelten uit verse ingrediƫnten.Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals wassen, snijden, mengen etc.,Beoordelen van de te gebruiken ingrediƫnten op versheid, houdbaarheid etc.,Het leveren van inbreng voor de te voeren menukaart,Schoonmaken van de werk omgeving, keukenapparatuur e.d.,Plannen van de dagelijkse werkzaamheden.

Op zoek naar een vaste, leuke, uitdagende functie voor het gehele jaar als zelfstandig werkend kok bij een jong en dynamisch bedrijf? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Onze keuken is geopend van 09.00 in de ochtend tot 21.30 in de avond. Wil je meer informatie over deze vacature, stuur dan even een mail.

http://brasseriepalace.nl/vacatures/

Soort dienstverband: Voltijd