Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.10.2016
Naam:
N.van de Nieuwenhuyzen
Bedrijf:
Begin.
Provincie:
Brabant
Website:
www.begin-punt.nl
Telefoon:
06 396 727 09

Nieuw restaurant (midden-hoogsegment) in regio Uden/Veghel zoekt:

ZELFSTANDIG WERKEND KOK M/V (32 – 38 uur)
Voor een nieuw te openen, modern Zuid-Amerikaans restaurant in het midden-hoogsegment zoeken wij het allerbeste team, oftewel: el mejor equipo. We bereiden onze smaakvolle gerechten niet alleen met de beste, dagverse producten, maar nemen ook de Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en service in onze cultuur op. Een warme, ultieme restaurantbeleving, staat bij ons centraal.

We vestigen ons niet voor niets in het Brabantse Uden: het is booming en gastvrij. Wij garanderen je een gezellige, collegiale werksfeer. Durf jij deze uitdaging aan en geef jij de juiste kleur aan ons culinaire topteam?

Kleur geven aan onze gerechten

De mix van culturen op het Zuid-Amerikaanse continent zorgt voor een gevarieerde en opwindende smaakervaring. Zuid-Amerika prikkelt niet alleen je smaakpapillen, maar al je zintuigen. Jij geeft een prachtige kleur aan onze kaart. Je ontwikkelt recepturen, past deze aan en bereidt lunches en diners samen met onze chefkok. Je koopt producten in en zorgt voor een juiste behandeling. Gasten kunnen altijd aanschuiven, want de optimale samenwerking tussen jou en ons topteam garandeert een ultieme restaurantbeleving op ieder moment. Buen provecho!

Wie ben jij?

Je hebt een vakopleiding op mbo-niveau afgerond. Je bent daarnaast creatief, kwaliteits- en resultaatgericht, kent HACCP-regels en bent stressbestendig. Flexibel werken is jouw tweede natuur. Ervaring is een pré, geen vereiste. We bieden je volop mogelijkheden voor ontplooiing en de mogelijkheid door te groeien tot souschef.

Hebben we jou warm kunnen maken?

Mail je curriculum vitae voorzien van een korte motivatie naar info@begin-punt.nl onder vermelding van ‘zelfstandig werkend kok’. Je ontvangt op korte termijn een reactie.

Wij laten ons bij de werving en selectie van kandidaten ondersteunen door Begin. Partner in Personeelszaken. Indien je uitgenodigd wordt voor een nadere kennismaking vertellen wij je graag meer over onze organisatie en het concept van ons nieuwe restaurant.