Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
02.08.2016
Naam:
Marijke Dieckmann
Bedrijf:
Avoord Zorg en Wonen
Provincie:
Brabant
Website:
www.avoord.nl
Telefoon:
0629311589

Attent, bekwaam en collegiaal zijn dé kernbegrippen binnen onze organisatie. Van medewerkers in de zorg tot medewerkers in de keuken, van administratief medewerkers tot managers; alle medewerkers stralen dit uit. Want het is prettig werken bij Avoord Zorg & Wonen. Passen deze kenmerken goed bij u, dan verwelkomen wij u graag als nieuwe collega. Naast de zorglocaties in de gemeenten Etten-Leur en Zundert beschikt Avoord Zorg & Wonen ook over een thuiszorgafdeling: Avoord AanHuis. Avoord AanHuis levert een divers zorg- en dienstverleningsaanbod voor thuiswonende ouderen en chronisch zieken.


Voor onze Taveernes zijn wij op zoek naar zelfstandig werkende koks

Kok(m/v)
Diverse uren en contractvormen mogelijk


“Fiveminutemeals” is een nieuw concept bij Avoord Zorg en Wonen. Dit concept maakt het mogelijk om meer gerechten op de menukaart te kunnen aanbieden en om à la minute ambachtelijk, vers en lekker eten te bereiden zónder onnodig tijd te verliezen aan de bereiding of de kwaliteit. Dit concept is onderdeel van het nieuwe plan voor de Taveernes op vier locaties van Avoord Zorg en Wonen

Wij zijn op zoek naar representatieve koks die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van verschillenden gerechten en maaltijden voor zowel grote als kleine groepen. Daarnaast plaats je zelfstandig bestellingen en weet je een bijdrage te leveren aan de gastvrijheid en ontwikkeling van de Taveernes. Je bent in bezit van een afgeronde opleiding tot zelfstandig werkend kok niveau 3.

Jouw ingrediënten zijn: betrokken, enthousiast, leergierig, flexibel, gastvrij, creatief en stressbestendig.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Heb je interesse in deze functie, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Adrie Jongenelen, Coördinator, bereikbaar op tel. 06-29311589.
Je schriftelijke sollicitatie kun je tot 29 augustus 2016 richten aan Marijke Dieckmann, Functionaris P&O, Postbus 10001, 4870 PH, Etten-Leur of via e-mail naar sollicitatie@avoord.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 7 september a.s. vanaf 14.00 uur.