Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.09.2016
Naam:
Marlies Mersch
Bedrijf:
Westerkaatje BV
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.westerkaatje.nl
Telefoon:
010-4665243

Ooit begonnen als cateraar aan de Westerkade en inmiddels uitgegroeid tot een bruisend Rotterdams bedrijf. Met een fantastisch en bijzonder restaurant in Rotterdam Noord, een fijne eetwinkel in Kralingen, en een hoofd- & voorbereidingskeuken waar gekookt wordt voor beide zaken, voor diverse cateringen bij bedrijven en particulieren, en voor evenementen & festivals.


We zijn op korte termijn op zoek naar een nieuwe

C H E F K O K
( m/v full-time )

Natuurlijk iemand met passie, liefde en creativiteit voor eten.
Maar ook iemand die het leuk vindt om te organiseren.


Als Chef Kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de hoofdkeuken van Westerkaatje. We koken hier onder andere voor onze eetwinkels, het restaurant en diverse cateringen. Daarnaast hebben we een aantal vaste opdrachtgevers: zo koken we iedere dag een warme lunch voor een kinderdagverblijf, diner voor de redactie van een landelijke krant en leveren we bijvoorbeeld ook vast aan Rechtstreex.

We werken vooral met biologische producten, liefst ook direct uit de buurt, maar halen ook de mooie dingen uit Italië en omgeving. We zijn dol op pasteien, salades, paté, soepen en stevige stews. En natuurlijk ook altijd een koekje van eigen deeg!

Gerechten ontwikkelen we zelf en zo wisselen we ongeveer vier keer per jaar onze menukaarten, en koken we per week steeds drie verschillende weekschotels.

Wij bieden een leuke, zeer veelzijdige baan binnen een dynamisch en nog steeds groeiend bedrijf met een energieke werksfeer en heel veel leuke collega’s.
Werktijden zijn overdag en vooral op weekdagen. In bepaalde periodes kan het voorkomen dat je ook in het weekend werkt. Salaris is conform de normen van Koninklijke Horeca Nederland en op basis van werkervaring.

Heb je interesse en zoek je een nieuwe uitdaging? Stuur ons uiterlijk 15 augustus een korte mail met je C.V. en motivatie naar info@westerkaatje.nl onder vermelding van ‘Vacature Chef Kok’.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlies Mersch of Hanneke van Roemburg via 010-4665243.